Bennie Sings boeken

Eigenschappen Bennie Sings boeken

Prijs
Op aanvraag

Bennie Sings boeken?

Bennie Sings boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bennie Sings.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bennie Sings.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bennie Sings ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bennie Sings plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bennie Sings

Extra informatie Bennie Sings

Benny Sings is een 41 jarige producer en artiest uit Amsterdam. Hij bracht vijf albums uit waarvan zijn laatste album ‘STUDIO’ uit 2015 genomineerd was voor een Edison. Zijn tracks worden omschreven als ‘lo-fi Disney hiphop songs’ en werden gebruikt in series als Girls (HBO), Easy (Netflix) and Nobodies (TV Land). Benny Sings ging op tour met Mayer Hawthorne, speelde in Amerika, Duitsland, Frankrijk en vooral in Japan heeft hij een grote fanschare waar hij jaarlijks eigen shows geeft. Als producer en songwriter schreef hij vorig jaar het liedje ‘Loving is Easy’ voor de Engelse artiest Rex Orange County welke een grote internationale hit werd met 11 miljoen Youtube views en 82 miljoen plays op Spotify.

Net als op het album Studio uit 2015, zijn er op City Pop weer de nodige samenwerkingen te horen, waaronder met Mayer Hawthorne, Cornelius, Faberyayo, Mocky en Sukima Switch. Die laatste wordt ook wel gezien als ‘de Japanse evenknie van Steely Dan’. City Pop is zijn persoonlijkste album tot nu toe. Qua muzikale smaak, met een sterke invloed van jazz en soul, maar ook tekstueel: Benny Sings viert de naïviteit en omarmt de weemoed, opent zijn hart en ontleedt zijn innerlijke strijd. Hij zingt zelfs zijn dochter toe in het aandoenlijke My World.

fotocredits: Takuroh Toyama

Bennie Sings boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bennie Sings, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bennie Sings.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Bennie Sings voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Bennie Sings aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag