Anny Schilder

Eigenschappen Anny Schilder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Anny Schilder boeken?

Anny Schilder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anny Schilder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anny Schilder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anny Schilder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anny Schilder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anny Schilder

Extra informatie Anny Schilder

Biografie Anny Schilder
In 1984 leek de loopbaan van Anny Schilder voorbij te zijn. Na acht jaar het gezicht te zijn geweest van de Volendamse succesgroep BZN vond Anny Schilder het wel goed. Anny Schilder wilde nog maar één ding: rust. Gelukkig voor al haar fans kroop ook bij haar het bloed waar het niet gaan kan.

Een jaar na haar beslissing besloot Anny Schilder terug te keren in de schijnwerpers, ditmaal als solo-artieste. Daarvoor had Anny Schilder al samen met het Kinderen voor Kinderen-Koor een Kerstsingle opgenomen, die de vijfde plek in de hitlijsten behaalde.

De daarop volgende eerste solo-CD – getiteld Here I Am – werd met enthousiasme ontvangen. De eerste single ´Adieu Cherry´ werd meteen al een grote Hit. Daarna scoorde Anny Schildereen nog grotere Hit met ´You´re My Hero´.

Naast de vele solo-optredens van Anny Schilder trad Anny ook met de Volendamse band Next One op voor volle zalen, zoals ze dat ook als zangeres van BZN altijd gedaan had.

Met die groep vierde Anny Shilder in de jaren tachtig immers gigantische successen. De eerste single met Anny Schilder, na hun Rock and Roll tijd, heette Mon Amour en schoot direct door naar de Top van de hitlijsten. Er werden meer dan 100.000 exemplaren van verkocht. In de jaren daarna nam het succes van Anny Schilder alleen maar toe. Het leverde niet alleen 10 gouden- en 10 platina platen op, maar ook onderscheidingen als De Gouden Harp en de Gouden Notenkraker. Ook als solo-artiest maakt Anny Schilder die faam waar. Zonder overigens haar ´roots´ te vergeten want naast nummers van haar solo-CD´s brengt Anny Schilder ook een aantal van haar hits uit de BZN periode.

In 1976 stapte Anny Schilder in de groep BZN. Hun eerste single ´Mon Amour´ met Anny Schilder bereikte de hoogste plaats in alle hitlijsten. Er werden meer dan 100.000 exemplaren verkocht en werd beloond met goud.

Anny Schilder mag zichzelf ook de eerste zangeres noemen die op CD te beluisteren was. In 1984 besloot Anny Schilder om voorlopig even een punt achter haar carrière te zetten, ze wilde er even helemaal uit. Totdat de VARA het idee kreeg met Anny Schilder en het koor van ´kinderen voor kinderen´ een kerstplaat te maken. Bloed kruipt waar het niet gaan kan, Anny Schilder zei ja en november 1984 stond zij alweer in de studio het nummer ´Eeuwige Kerst´ te zingen. Deze plaat bereikte de 5e plaats in alle hitlijsten. Het was een begin van een stormachtige solo-carriëre.

In 1985 haalde Phonogram Anny Schilder over om een solo-LP te maken ´Here I Am´. Ook deze LP werd weer een groot succes. Na de drukte die zo´n project met zich meebrengt besloot Anny Schilderom met stille trom de showbizz even links te laten liggen. Haar dochtertje had haar harder nodig dan haar publiek vond zij.

In 1987 besloot Anny Schilder om samen met Jaap Buys, haar huidige manager de schouders eronder te zetten. Ze wilde weer voor 100% haar vak oppakken. En ging dan ook weer solo optreden. Ook wilde ze weer met een band werken. Dat werd de Volendamse groep ´Next One´. Dat werd zo’n succes dat ze de optredens moesten uitbreiden. Zo ontstond de ´Volendammer Avond´. Samen met Piet Veerman, George Baker en Next One zal zij ervoor zorgen dat dit een avond wordt om nooit te vergeten. Vele hits zullen deze avond te beluisteren zijn. Nummers die op haar lijf geschreven zijn die niemand kan evenaren. Zoals Blue Eyes, Chanson d´Amour, BZN medley, You are my Hero, High Noon, Er is 1 ding dat altijd blijft, Moeder, Working Girl, Angel of the Morning, Just an Illusion, Mon Amour. Want zingen, dat kan Anny Schilder !!!

Anny Schilder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Anny Schilder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anny Schilder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anny Schilder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anny Schilder en de eventuele overige kosten om een optreden van Anny Schilder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anny Schilder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anny Schilder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anny Schilder checken, een gratis optie plaatsen op Anny Schilder en de boeking(en) van Anny Schilder voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anny Schilder, BOEKINGSBUREAU Anny Schilder, BOEKINGSBURO Anny Schilder, ENTERTAINMENTBUREAU Anny Schilder, ENTERTAINMENTBURO Anny Schilder, ARTIESTENBUREAU Anny Schilder, BOEKINGSKANTOOR Anny Schilder, IMPRESARIAAT Anny Schilder, MUZIEKBURO Anny Schilder, MUZIEKBUREAU Anny Schilder, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anny Schilder, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anny Schilder, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anny Schilder.

 

Offerte Anny Schilder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag