Erna Hemming

Eigenschappen Erna Hemming boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Erna Hemming boeken?

Erna Hemming boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erna Hemming.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erna Hemming.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erna Hemming ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erna Hemming plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Erna Hemming

Extra informatie Erna Hemming

Biografie Erna Hemming
En dan opeens gebeurt het: mijn hemel wat is dit mooi!” Het zijn woorden uit de mond van Jack Spijkerman, die een optreden van Erna Hemming in zijn programma Kopspijkers aankondigt. Het was twee jaar nadat ze de Soundmixshow won.

Zowel voor een (kleiner) besloten feest (denk aan huwelijksceremonie of feestelijk diner) alsmede een bedrijfsfeest of groter evenement is een optreden verzorgd door Erna Hemming een bijzondere muzikale aanvulling op de avond. Er zijn diverse mogelijkheden in de uitvoering van haar optredens. Zowel met orkestband alsmede met (groter) orkest, of met pianist komt Erna’s muziek uitstekend tot zijn recht. Specifieke wensen zijn uiteraard altijd bespreekbaar.

Vanaf 1988 volgde Erna Hemming klassiek zangonderwijs en naast het zingen in popformaties, sloot zij zich vervolgens aan bij een operettekoor waar ze gedurende negen jaar diverse hoofdrollen vertolkte. Daarnaast nam zij deel aan een internationaal korenfestival, deed veel solistisch werk met liederen, oratoria- en opera-aria’s op privégelegenheden en in opdracht.

Haar grote doorbraak voor de start van een professionele zangcarrière kwam in 1999, toen Erna de finale van Henny Huismans’ Soundsmixshow won met een vertolking van het lied ‘Spente le Stelle’ van Emma Shapplin. Daarmee was niet alleen de stap gezet naar internationaal haar stem ten gehore kunnen brengen, maar tevens haar passie geuit voor de bijzondere combinatie van klassieke zang en arrangementen met hedendaagse bewerkingen en moderne opvattingen in beats en sound. In 2001 kwam haar eerste album ‘Avventura’ uit: een prachtig resultaat van een avontuurlijke zoektocht naar bestaande klassieke melodieën, bewerkt volgens een eigentijdse muzikale opvatting. Voor Avventura schreef Erna bovendien acht (Italiaanse) teksten zelf. In eerste instantie was de release voor de Benelux bedoeld, maar ook in Duitsland en Oostenrijk kwam het album uit en in 2009 zelfs in Korea, waar een track van haar album bovendien onder een populaire commercial werd gebruikt. Op diverse compilatie-albums zijn nummers van Erna’s album te horen: Voices, Celtic Dreams, Mystica, Best of Classics etc..

In Nederland, Duitsland en Oostenrijk deed Erna mee in vele grote (muziek)programma’s en shows. In 2010 gaf Erna Hemming vele concerten als solist binnen de formatie CALL in Nederland en maakte haar entree in het Concertgebouw Amsterdam. Op de CD en DVD In Paradisum zijn o.a. haar vertolkingen van Scarborough Fair en Gabriellas Sång (As it is in Heaven) te zien en te horen. Met haar stem mengt ze diverse muzikale stijlen op een bijzondere wijze en daarmee toont ze haar grote liefde voor de combinatie van klassieke en moderne muziek. In 2011 ging Erna met een elektrisch harpiste een (tijdelijke) samenwerking aan en vormde het duo ‘Moiren’. Hier werd nog eens te meer duidelijk hoe veelzijdig Erna’s stemgebruik is en hoe hedendaagse popsongs, voorzien van bijzonder arrangement tevens bij haar op het lijf geschreven lijken. Bovendien is Erna zich behalve in tekstschrijven ook meer gaan toeleggen op eigen composities wat het eigentijdse in haar sound en de mix van pop/klassiek compleet maakt.

Erna Hemming boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Erna Hemming boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erna Hemming.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erna Hemming, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erna Hemming en de eventuele overige kosten om een optreden van Erna Hemming mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erna Hemming.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erna Hemming. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erna Hemming checken, een gratis optie plaatsen op Erna Hemming en de boeking(en) van Erna Hemming voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erna Hemming, BOEKINGSBUREAU Erna Hemming, BOEKINGSBURO Erna Hemming, ENTERTAINMENTBUREAU Erna Hemming, ENTERTAINMENTBURO Erna Hemming, ARTIESTENBUREAU Erna Hemming, BOEKINGSKANTOOR Erna Hemming, IMPRESARIAAT Erna Hemming, MUZIEKBURO Erna Hemming, MUZIEKBUREAU Erna Hemming, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erna Hemming, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erna Hemming, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erna Hemming.

 

Offerte Erna Hemming aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag