Diva's of dance

Eigenschappen Diva’s of dance boeken

Prijs
v.a. 5.750
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Diva’s of dance boeken?

Diva’s of dance boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Diva’s of dance.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Diva’s of dance.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Diva’s of dance ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Diva’s of dance plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Diva’s of dance

Extra informatie Diva’s of dance

Wie kent niet deze mega dance-acts?. De internationale hit-successen als: “No Limits”, “Dreams” en natuurlijk “Sex On The Beach”. . . . liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen. De dance diva’s: Anita Doth (2 Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des’Ray (2 Brothers) domineerden om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. Met, alleen in Nederland, gezamenlijk, al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen. Zeer regelmatig kwamen zij elkaar tegen, in kleedkamers, bij optredens voor radio & tv. Maar nog nooit stonden zij samen op één podium in één show. . . . Hier is nu verandering in gekomen!. Conrad Stockmann had het idee van Diva’s of Dance en benaderde de drie dance divas met de vraag wat zij hiervan zouden vinden. Tevens hoorde de “Doe Een Wens Stichting” van de plannen en vroeg hun onmiddelijk of zij geen ambassadrices voor de stichting wilden worden. Naast hun eigen carrières maken de dames nu tijd vrij om een groter publiek kennis te laten maken met het gelegenheidsproject:. Diva’s of Dance!. Het feest der herkenning waarin de 90-er jaren herleven. . . . Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits uit de 90-er jaren van collega artiesten. . . en natuurlijk een ultra swingende hit-mix waarin de grootste successen van deze dance diva’s zelf de revue passeren. . . . Het resultaat: Een sensationele act met drie internationale toppers, tezamen in één fantastische show!. En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen!

Diva’s of dance boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Diva’s of dance.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Diva’s of dance, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Diva’s of dance. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Diva’s of dance checken, een gratis optie plaatsen op Diva’s of dance en de boeking(en) van Diva’s of dance voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Diva’s of dance aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag