Rocq-e Harrell

Eigenschappen Rocq-e Harrell boeken

Prijs
v.a. 2.975
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Rocq-e Harrell boeken?

Rocq-e Harrell boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rocq-e Harrell.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rocq-e Harrell.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rocq-e Harrell ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rocq-e Harrell plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rocq-e Harrell

Extra informatie Rocq-e Harrell

Heel Nederland weet inmiddels Rocq-E Harrell te vinden als er een flinke portie Soul, vette R&B of Gospel nodig is.

Op dit moment geniet Rocq-E van de enorme belangstelling en populariteit van Big, Black & Beautiful, het dames trio waarmee zij een eerbetoon brengt aan de Girl Groups die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden.

Geboren in Los Angeles werd Soul, R&B en Gospel zingen Rocq-E al vroeg bijgebracht. Haar moeder Evelyn was lid van de legendarische “Friends of Distinction” en grootmoeder Essie King was klassiek gospelzangeres en docente aan het conservatorium.

Rocq-E groeide al snel uit tot een van de top sessie zangeressen in Los Angeles. Zo heeft zij samengewerkt met o.a. Stevie Wonder, Aretha Franklin, Patti Labelle, The Emotions en Vanessa Williams. Met Diana Ross heeft ze bijna 13 jaar lang over de hele wereld getoerd, voordat Rocq-E zich in Nederland vestigde en ging concentreren op haar eigen solo carrière.

Rocq-e Harrell boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rocq-e Harrell en de eventuele overige kosten om een optreden van Rocq-e Harrell mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rocq-e Harrell.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rocq-e Harrell checken, een gratis optie plaatsen op Rocq-e Harrell en de boeking(en) van Rocq-e Harrell voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rocq-e Harrell aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag