Big Black and Beautiful

Eigenschappen Big Black and Beautiful boeken

Prijs
v.a. 5.475
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Big Black and Beautiful boeken?

Big Black and Beautiful boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Big Black and Beautiful.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Big Black and Beautiful.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Big Black and Beautiful ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Big Black and Beautiful plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Big Black and Beautiful

Extra informatie Big Black and Beautiful

Hun persoonlijkheden zijn Big, ze zijn Black en hun stemmen en kleding zijn Beautiful: Big Black and Beautiful!

Deze drie sisters of soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs legendarische meidengroepen zoals The Three Degrees, Sister Sledge en The Pointer Sisters. Maar ook hedendaagse girl groups zoals Destiny’s Child passeren de revue.

Big Black & Beautiful is naast hun tape-act ook live te boeken (als miniconcert, of als gastsolistes) met diverse bands zoals onder andere The Boston Tea Party en de veelzijdige band van Stephan Geusebroek. Deze diva’s maken van ieder optreden een zinderend feest der herkenning! Bovendien overgoten met Soul en Glitter and Glamour. Ook in de theaters hebben de dames van Big Black & Beautiful steeds veel succes. Bent u op zoek naar een internationale sound? Zoek niet verder!

Big Black and Beautiful boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Big Black and Beautiful, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Big Black and Beautiful.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Big Black and Beautiful. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Big Black and Beautiful checken, een gratis optie plaatsen op Big Black and Beautiful en de boeking(en) van Big Black and Beautiful voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Big Black and Beautiful aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag