Harten 10

Eigenschappen Harten 10 boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Harten 10 boeken?

Harten 10 boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Harten 10.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Harten 10.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Harten 10 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Harten 10 plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Harten 10

Extra informatie Harten 10

Biografie Harten 10
HARTEN 10 bestaat uit Martien Ekkelenkamp geboren op 8 januari 1970 en wonende in Ankum, en Tineke Willems geboren op 1 oktober 1980 in Den Ham (ov) en nu wonende in Dalfsen.

Martien komt uit het duo Ekkel Kleppie. Zij hebben samen 3 single’s uitgebracht, De Goudenregenboog, Rechtvooruit en Zomergeluid.

Tineke heeft 2 single’s uitgebracht, in 2007 Geef mij de avond, en echte Liefde. En in 2008 Dan denk ik aan jou.

In 2008 bij de single presentatie van het duo Ekkel en Kleppie, zijn wij elkaar toevallig tegengekomen. En zo kwam Martien op een idee om een duet op te gaan nemen. Zo gezegd zo gedaan we zijn aan het oefenen gegaan, want het komt natuurlijk niet zo uit de lucht vallen. Ons eerste duet is geschreven door Andre Ekkelenkamp, en is geproduceerd bij Edwin van Hoevelaak (Rooftopstudio’s). Het duet heet GELEEND, we zijn zeer verast door het verbluffende resultaat van het liedje.
Harten 10 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Harten 10 boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Harten 10.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Harten 10, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Harten 10 en de eventuele overige kosten om een optreden van Harten 10 mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Harten 10.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Harten 10. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Harten 10 checken, een gratis optie plaatsen op Harten 10 en de boeking(en) van Harten 10 voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Harten 10, BOEKINGSBUREAU Harten 10, BOEKINGSBURO Harten 10, ENTERTAINMENTBUREAU Harten 10, ENTERTAINMENTBURO Harten 10, ARTIESTENBUREAU Harten 10, BOEKINGSKANTOOR Harten 10, IMPRESARIAAT Harten 10, MUZIEKBURO Harten 10, MUZIEKBUREAU Harten 10, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Harten 10, ARTIESTENBOEKINGSBURO Harten 10, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Harten 10.

 

Offerte Harten 10 aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag