Henny Thijssen

Eigenschappen Henny Thijssen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Henny Thijssen boeken?

Henny Thijssen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henny Thijssen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henny Thijssen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henny Thijssen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henny Thijssen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Henny Thijssen

Extra informatie Henny Thijssen

Biografie Henny Thijssen
Henny Thijssen is in de jaren tachtig in de muziek terecht gekomen. Hij schreef voor diverse rockbands en zong ook de demo’s voor hen in. Toen in 1986 de band East Coast gevormd werd schreef hij voor deze band de liedjes en werd gevraagd als lead-zanger nadat ze de demo met zijn zang hadden gehoord. In 1986 maakte hij zijn entree als leadzanger bij East Coast en maakte daarmee het album EC, waar onder andere de nummers Save our Planet, Out of Control en Now the time is right op stonden. In 1988 won East Coast, voor Nederland het uit 24 landen(waaronder de VS, Cuba, Australië) bestaande alternatieve Wereld Songfestival in Bratislava de publieksprijs en de derde prijs van de vakjury, met het nummer Save our Planet.

Henny Thijssen, heeft aan meer dan 1000 releases meegewerkt en schreef o.a. nummers voor:

Andre Hazes, Marianne Weber, Koos Alberts, Frans Bouwer, Corry Koning, Dennie Christian,Thomas Berge, Henk Wijngaard, Lucas en Gea,  Frank van Etten, Lenie Gerrits, Tino Martin, Mick Harren, Lytse Hillen, Frank Verkooyen, Sandy Kandau, Stef Ekkel en voor vele andere Nederlandse artiesten.
Henny Thijssen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Henny Thijssen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henny Thijssen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henny Thijssen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henny Thijssen en de eventuele overige kosten om een optreden van Henny Thijssen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henny Thijssen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henny Thijssen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henny Thijssen checken, een gratis optie plaatsen op Henny Thijssen en de boeking(en) van Henny Thijssen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henny Thijssen, BOEKINGSBUREAU Henny Thijssen, BOEKINGSBURO Henny Thijssen, ENTERTAINMENTBUREAU Henny Thijssen, ENTERTAINMENTBURO Henny Thijssen, ARTIESTENBUREAU Henny Thijssen, BOEKINGSKANTOOR Henny Thijssen, IMPRESARIAAT Henny Thijssen, MUZIEKBURO Henny Thijssen, MUZIEKBUREAU Henny Thijssen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henny Thijssen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henny Thijssen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henny Thijssen.

 

Offerte Henny Thijssen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag