Tim Akkerman

Eigenschappen Tim Akkerman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Tim Akkerman boeken?

Tim Akkerman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tim Akkerman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tim Akkerman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tim Akkerman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tim Akkerman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tim Akkerman

Tim Akkerman in “Beste Zangers” 2019

In 2019 doet Tim Akkerman mee aan het tv-programma “Beste Zangers”.

Anno 2011 mag Nederland zich verheugen op het nieuwe wapenfeit van Tim Akkerman: ANNO. Een heerlijk authentieke folkpop-plaat in de traditie van bekende en minder bekende singer-songwriters uit heden en verleden. Qua sfeer, instrumentarium en compositie worden parallellen getrokken met artiesten als Simon & Garfunkel, Janove Ottesen, Josh Ritter, Thomas Dybdahl, Amos Lee en Tim Christensen.
Voor de totstandkoming van ANNO heeft Tim zich een half jaar lang teruggetrokken in een afgelegen huisje in Zeeland, de grootstedelijke hectiek van Den Haag ontvluchtend. In deze desolate omgeving heeft hij zijn ideeën van de afgelopen jaren verder kunnen kneden en uitwerken, wat duidelijk terug te horen is in de sound van het album.
Luisterend naar ANNO reflecteert Tim op zijn eigen plaat: “Alsof je in een bootje stapt en langs de Noorse fjorden vaart. Of een roadtrip maakt door de Canadese bergen, weg van de drukke bewoonde wereld.” Naast de sfeer van het album sluit ook de thematiek van de teksten naadloos aan bij dit gevoel. Eén van de terugkerende thema’s hierin is tijd en daarmee nauw verweven het maken van keuzes, het volgen van je hart en het dichtbij jezelf blijven in een relatief ‘gemaakte’ wereld.
Begin 2010 heeft Tim een stevige crew van rasmuzikanten om zich heen verzameld waarmee hij uitgebreid langs de Nederlandse theaterzalen tourde eind 2010 en begin 2011. Hierbij werd veel nieuw materiaal uitgeprobeerd en zijn tegelijkertijd de bouwstenen voor ANNO in een setlist gegoten. Al met al heeft die periode van nummers schrijven, bandformatie, theatertour en albumopnames een tijdsbestek van ruim twee jaar in beslag genomen.
Logischerwijs kwamen deze gebeurtenissen voort uit het besluit van Tim om meer en meer zijn hart te volgen; een sterke eigenschap en logische keuze van iemand die graag dicht bij zichzelf blijft. De onherroepelijke consequentie daarvan was dat hij in het voorjaar van 2009 besloot Di-rect vaarwel te zeggen. Tien jaar lang, vanaf zijn late tienerjaren tot zijn eind twintigste, was Tim frontman van de Haagse band waarmee hij lied en leed heeft gedeeld.
Dat hij op zijn 19e besloot, samen met drie vrienden Di-rect op te richten, was het natuurlijke gevolg van zijn eeuwige passie voor muziek. Al op jonge leeftijd moest en zou Tim professioneel muzikant worden. Daartoe verkoos hij op zijn 16e een elektrische gitaar boven een brommer, werkte hij reeds op zijn 15e in Cesar Zuiderwijk’s gitaarwinkel Rock Palace en spaarde hij op zijn 11e voor een drumstel.

Tim Akkerman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tim Akkerman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tim Akkerman en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tim Akkerman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tim Akkerman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Tim Akkerman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag