Dennis Jones

Eigenschappen Dennis Jones boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Dennis Jones boeken?

Dennis Jones boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis Jones.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennis Jones.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennis Jones ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis Jones plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dennis Jones

Extra informatie Dennis Jones

Biografie Dennis Jones
Dennis Jones startte zijn carrière in 1987 als winnaar van Veronica’s TV Talentenjacht. Het jaar daarop verscheen zijn eerste single “Don’t Wanna Give Up”, geschreven en geproduceerd door producer Leslie Laverman (Vanessa, Oscar Harris). Dit was de eerste uitgave op het nieuwe label Cherry Records van promotor/AR manager Willem van Schijndel (Deurzakkers, Guus Meeuwis). Het reggae-achtige “Don’t Wanna Give Up” werd meteen gebombardeerd tot TROS Paradeplaat en de single stond al snel wekenlang in de Nederlandse Top 40. Talrijke radio en TV optredens in Nederland en België volgden. Ook met de opvolger “Crying For The Moon” kreeg Dennis de nodige aandacht in de landelijke media.

Vervolgens bracht Dennis diverse succesvolle CD’s uit bij Red Bullet, de platenmaatschappij van Willem van Kooten, waaronder de opvallende Neil Young cover “Heart Of Gold”, die Dennis samen met producer Onno Vandelaak (Centerfold, Patricia Paay, Star Sisters, Ten Sharp) in een fris reggae jasje stak. Dit was wederom een schot in de roos én in de Top 40, en “Heart Of Gold” wordt nu nog regelmatig op de Nederlandse radio gedraaid.

Dat Dennis Jones een veelzijdig artiest is, bewees hij met zijn CD “Colours”, wederom geproduceerd door Onno Vandelaak. De volgende single, een cover van de Tee Set hit “Ma Belle Amie” (1992), noemde Tee-Set zanger Peter Tetteroo in het NOS tv-programma Single Luck een van de beste covers van “Ma Belle Amie”.

In 2005 verschijnt de compilatie “Don’t Wanna Give Up” bij EMI Music. Dit door Dennis Jones zelf samengestelde album bevat 18 nummers met naast de hits “Don’t Wanna Give Up” en “Heart Of Gold” ook vier nooit eerder uitgebrachte tracks.

Na 13 jaar kwam er in in het najaar van 2005 eindelijk weer een splinternieuwe single van Dennis; een spetterende 2005 opname van “Ma Belle Amie”, ditmaal opgenomen onder leiding van hit producer Kees Tel (bekend van o.a. Jody Bernal, René Schuurmans, Alex, DJ Maarten, Soca Gang en Angezz), waarmee Dennis de hitparades wederom wist te veroveren en een 36e plaats in de Mega Top 100 bereikt. Begin 2006 verscheen de opvolger “African Baby”, wederom een produktie van Kees Tel, en stond eveneens weken genoteerd in de Mega Top 100.

In de zomer van 2007 verrast Dennis Jones vriend en vijand door de legendarische groep Pussycat nog één keer bij elkaar te krijgen om samen met hem een Nederlandstalige versie van hun wereldhit “Mississippi” op te nemen. Al voor de release krijgt deze unieke samenwerking veel aandacht in de landelijke media.

Naast vele optredens is Dennis Jones ook te horen als sessie zanger op platen van vele bekende en minder bekende artiesten.

Live weet Dennis dankzij zijn fantastische stem, frisse uitstraling en professionele instelling een wervelende show neer te zetten die tot in de puntjes verzorgd is. Met zowel Engels- als Nederlandstalig repertoire weet hij ieder publiek voor zich te winnen.

Dennis Jones boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dennis Jones boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dennis Jones.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennis Jones, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennis Jones en de eventuele overige kosten om een optreden van Dennis Jones mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennis Jones.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennis Jones. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dennis Jones checken, een gratis optie plaatsen op Dennis Jones en de boeking(en) van Dennis Jones voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dennis Jones, BOEKINGSBUREAU Dennis Jones, BOEKINGSBURO Dennis Jones, ENTERTAINMENTBUREAU Dennis Jones, ENTERTAINMENTBURO Dennis Jones, ARTIESTENBUREAU Dennis Jones, BOEKINGSKANTOOR Dennis Jones, IMPRESARIAAT Dennis Jones, MUZIEKBURO Dennis Jones, MUZIEKBUREAU Dennis Jones, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dennis Jones, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dennis Jones, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dennis Jones.

 

Offerte Dennis Jones aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag