Christiaan Hof

Eigenschappen Christiaan Hof boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Christiaan Hof boeken?

Christiaan Hof boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Christiaan Hof.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Christiaan Hof.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Christiaan Hof ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christiaan Hof plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Christiaan Hof

Extra informatie Christiaan Hof

Biografie Christiaan Hof
Christiaan Hof heeft al een behoorlijk muzikaal leven achter zich. Hij schreef nummers voor Kinderen voor Kinderen, Jim Bakkum en Bastiaan Ragas en zong in de band van Alain Clark, met wie hij samen het debuutalbum van Men2B produceerde. Ook schreef Christiaan mee aan de met een Edison gewaardeerde plaat van Nick Simon “Sterker”.

Hij kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan de TV-hit “De beste Singer Songwriter van Nederland” . Inmiddels is zijn tweede album uit, vol met Nederlandstalige popmuziek. Van dit album komt zijn huidige single”Nu Is Alles Anders”, die op diverse playlists staat waaronder 100% NL.  Zelfs Jan Smit twittert zijn enthousiasme voor Christiaan en dat is niet voor niets!

Een echte muzikant kun je Christiaan Hof wel noemen. Als kind speelde hij na pianoles van zijn zus te hebben gekregen alle nummers na. De piano werd echter ingeruild voor een gitaar, waarop hij al zijn liedjes schreef.

Christiaan Hof  is een energieke en spontane artiest die tijdens zijn optredens bekende hits van o.a. Nielson en Nick Simon afwisselt met  opzwepende eigen singles. Meezingen dus!

Een feest van herkenning en een top-optreden van een geweldige zanger!
Christiaan Hof boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Christiaan Hof boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Christiaan Hof.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Christiaan Hof, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Christiaan Hof en de eventuele overige kosten om een optreden van Christiaan Hof mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Christiaan Hof.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Christiaan Hof. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Christiaan Hof checken, een gratis optie plaatsen op Christiaan Hof en de boeking(en) van Christiaan Hof voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Christiaan Hof, BOEKINGSBUREAU Christiaan Hof, BOEKINGSBURO Christiaan Hof, ENTERTAINMENTBUREAU Christiaan Hof, ENTERTAINMENTBURO Christiaan Hof, ARTIESTENBUREAU Christiaan Hof, BOEKINGSKANTOOR Christiaan Hof, IMPRESARIAAT Christiaan Hof, MUZIEKBURO Christiaan Hof, MUZIEKBUREAU Christiaan Hof, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Christiaan Hof, ARTIESTENBOEKINGSBURO Christiaan Hof, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Christiaan Hof.

 

Offerte Christiaan Hof aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag