Harold Verwoert

Eigenschappen Harold Verwoert boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Harold Verwoert boeken?

Harold Verwoert boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Harold Verwoert.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Harold Verwoert.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Harold Verwoert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Harold Verwoert plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Harold Verwoert

Extra informatie Harold Verwoert

Biografie Harold Verwoert
Harold Verwoert scoorde het afgelopen decennium diverse hits onder de artiestennaam “Bombi”. De zomerse klanken van “I go to Rio” en “Copacabana” zijn nog steeds regelmatig te beluisteren in het uitgaansleven. Ook als “Coole Piet” verwierf Harold landelijke bekendheid.

Anno 2010 treedt Harold Verwoert op onder zijn eigen naam. Natuurlijk zullen tijdens zijn optredens ook hits van zijn alter ego te beluisteren zijn. Ook doet hij bij liveoptredens de in juli 2010 verschenen single: “Koning van ’t strand”. Een vrolijk, zeer zomers nummer!

Naast zangoptredens is Harold Verwoert ook te boeken als presentator. Een vak dat hij tot in de puntjes beheerst. Om deze reden is hij inmiddels vaste presentator bij Sterren.nl
Harold Verwoert boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Harold Verwoert boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Harold Verwoert.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Harold Verwoert, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Harold Verwoert en de eventuele overige kosten om een optreden van Harold Verwoert mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Harold Verwoert.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Harold Verwoert. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Harold Verwoert checken, een gratis optie plaatsen op Harold Verwoert en de boeking(en) van Harold Verwoert voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Harold Verwoert, BOEKINGSBUREAU Harold Verwoert, BOEKINGSBURO Harold Verwoert, ENTERTAINMENTBUREAU Harold Verwoert, ENTERTAINMENTBURO Harold Verwoert, ARTIESTENBUREAU Harold Verwoert, BOEKINGSKANTOOR Harold Verwoert, IMPRESARIAAT Harold Verwoert, MUZIEKBURO Harold Verwoert, MUZIEKBUREAU Harold Verwoert, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Harold Verwoert, ARTIESTENBOEKINGSBURO Harold Verwoert, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Harold Verwoert.

 

Offerte Harold Verwoert aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag