Adje`s Meezingshow

Eigenschappen Adje`s Meezingshow boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Adje`s Meezingshow boeken?

Adje`s Meezingshow boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Adje`s Meezingshow.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Adje`s Meezingshow.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Adje`s Meezingshow ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Adje`s Meezingshow plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Adje`s Meezingshow

Extra informatie Adje`s Meezingshow

Biografie Adje`s Meezingshow
Tijdens de 30 minuten durende Adje’s Meezing Show zullen de grootste Nederlandstalige meezingers ten gehore worden gebracht. Uiteraard is het de bedoeling dat het publiek meezingt met Adje!

Adje

Adje is de mafketel met het brilletje in het VARA-televisieprogramma ’Mooi Weer De Leeuw’ met presentator en zanger Paul de Leeuw. Zijn olijke, maar vooral typische kop zorgt in Nederland voor grote hilariteit. In drie maanden tijd is Adje uitgegroeid tot volksheld nummer 1. Zijn stupide voorkomen maakt Adje zo razend populair dat er intussen al vier fanclubs zijn opgericht.

Deze week lanceerde Adje met zijn muziekvereniging de Zingende Decoupeerzaag het carnavalsliedje ’Boem is ho, tuut tuut’. Adje zelf vindt het prachtig allemaal. „Onnozelheid is niet belachelijk”, zegt hij. Intussen is Adje uitgegroeid tot een nationaal knuffeldier, een icoon van de VARA. Eind vorig jaar werd hij bovendien tijdens een speciale verkiezing van het tv-programma Barend en Van Dorp uitgeroepen tot de ’opmerkelijkste persoon’ van 2005. Hij versloeg in de eindspurt naar 2006 personen als Rita Verdonk, Guus Hiddink en Wouter Bos. „Gek, maar zoiets verwacht je niet. Sterker nog, ik hoorde van vrienden dat half Nederland op me aan het stemmen was. Ik wist van niks. Toen ben ik maar eens gaan kijken en zag mijn eigen nominatie in de topdrie voorbijkomen. Heel vreemd.”

Met het carnavalslied ’Boem is ho, tuut tuut’ wil Adje op een verantwoorde manier samen met duozanger Theo van Dongen de hitladders beklimmen. Van Dongen, eveneens regelmatig te zien bij Paul de Leeuw, staat intussen bekend als het nationale brompotje. De evenknie van Adje, die als een chagrijnig typetje wordt afgeschilderd. „We voelen goed aan wat Paul de Leeuw van ons wil. Elke uitzending verloopt weer anders. Als ik de studio binnenkom, dan weet ik niet wat me te wachten staat. Dat vergt nogal wat improvisatievermogen. Juist daardoor blijft alles zo puur.” Adje, de volksheld van Nederland.
Adje`s Meezingshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Adje`s Meezingshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Adje`s Meezingshow.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Adje`s Meezingshow, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Adje`s Meezingshow en de eventuele overige kosten om een optreden van Adje`s Meezingshow mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Adje`s Meezingshow.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Adje`s Meezingshow. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Adje`s Meezingshow checken, een gratis optie plaatsen op Adje`s Meezingshow en de boeking(en) van Adje`s Meezingshow voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Adje`s Meezingshow, BOEKINGSBUREAU Adje`s Meezingshow, BOEKINGSBURO Adje`s Meezingshow, ENTERTAINMENTBUREAU Adje`s Meezingshow, ENTERTAINMENTBURO Adje`s Meezingshow, ARTIESTENBUREAU Adje`s Meezingshow, BOEKINGSKANTOOR Adje`s Meezingshow, IMPRESARIAAT Adje`s Meezingshow, MUZIEKBURO Adje`s Meezingshow, MUZIEKBUREAU Adje`s Meezingshow, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Adje`s Meezingshow, ARTIESTENBOEKINGSBURO Adje`s Meezingshow, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Adje`s Meezingshow.

 

Offerte Adje`s Meezingshow aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag