robert-van-hemert-boeken

Eigenschappen Robert van Hemert boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.

Robert van Hemert boeken?

Robert van Hemert boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert van Hemert.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Robert van Hemert.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Robert van Hemert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robert van Hemert plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Robert van Hemert

Extra informatie Robert van Hemert

De Leidse Robert van Hemert staat sinds 2015 op het podium. Aanvankelijk beproeft hij zijn geluk bij talentenjachten maar langzamerhand leerde hij zijn eigen weg kennen.

In de zomer van 2017 neemt hij zijn debuutsingle Love You Voor Altijd op, deze wordt hem uitgereikt door zijn voorbeeld uit Leiden Wesley Klein. In december van dat jaar wint hij de finale van het Leids Festival van het Levenslied. Zijn tweede single Zo Ver Weg, van de hand van Henny Thijsen, ziet het levenslicht in het voorjaar van 2018. Ook sleept hij een nominatie binnen voor Hollandse Hit Forum Sterrentopper Beste Talent 2018.

Zijn nieuwe single Jij Speelt Met Mijn Verlangen, is wederom geschreven door Henny Thijssen. Met deze plaat hoopt Robert landelijk door te breken

Robert van Hemert boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Robert van Hemert.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Robert van Hemert, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Robert van Hemert en de eventuele overige kosten om een optreden van Robert van Hemert mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Robert van Hemert.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Robert van Hemert. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Robert van Hemert checken, een gratis optie plaatsen op Robert van Hemert en de boeking(en) van Robert van Hemert voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Robert van Hemert aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag