Dusty boeken

Eigenschappen Dusty boeken

Prijs
Op aanvraag

Dusty boeken?

Dusty boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dusty.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dusty.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dusty ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dusty plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dusty

Extra informatie Dusty

Biografie Dusty

Jonathan Joseph wordt in 1992 geboren in Hammersmith, Engeland en groeit op in Essex, Londen. Op zijn dertiende verhuist hij met zijn familie naar Nederland waar hij in Heerhugowaard komt te wonen. Daar komt hij voor het eerst in hij aanraking met rap en transformeert Jonathan tot Dusty. Hij volgt een studie aan de Herman Brood Academie in Utrecht en ontmoet daar producer De Sluwe Vos. Ze trekken veel op en zo wordt de Engelstalige Dusty vaste MC bij de DJ sets van de deep house producer. 3voor12 noemt de show van Dusty en De Sluwe Vos in hun top 25 van de beste shows op ADE 2014. Momenteel werken de rapper en producer aan hun gezamenlijke EP welke op Noah’s Ark verschijnt.

If you think rapper Dusty sounds very English for a Dutch rapper, you’d be right: he and his family moved from the UK to Holland when he was 13 years of age. If you think he
looks very experienced for an unreleased new artist, you would also be right: Dusty has played many shows alongside De Sluwe Vos, one of the Netherlands’ most popular
underground club DJs. Now signed to Dutch rap indie Noah’s Ark, Dusty is set to make his mark as an international performer.

Dusty boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dusty, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dusty en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dusty.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dusty. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dusty aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag