Adje-boeken

Eigenschappen Adje boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Adje boeken?

Adje boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Adje.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Adje.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Adje ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Adje plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Adje

Extra informatie Adje

Hard werken, lef en volharding. Dat is het verhaal van Vossig, het debuutalbum van Adje. Op het album wordt hij bijgestaan door de succesvolle hit-producer Reverse met wie hij twee jaar werkte aan een unieke nieuwe sound. Op Vossig werkt Adje samen met onder meer Beenie Man, Hef & Crooks, Akwasi, Jayh, Big2 (The Oppposites), Mocro Maniac, Willie Wartaal en Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig). Het artwork van het album is een waar kunstwerk, ontworpen door Mike Frederiqo.

Een debuutalbum dus, maar Adje is geen rookie: mixtapes, clubbangers als “FockWachten”, “Hele meneer” en featurings op tracks van The Partysquad en The Opposites gingen er aan vooraf.

In 2008 bracht hij zijn eerste mixtape uit: Who the Fuck is Ado’nis. Het was meteen een groot succes. In dat zelfde jaar bracht hij zijn mixtape Boyz in de hood uit samen met zijn halfbroers Hef een Crooks. Met producer Reverse en goede vriend en collega Jayh maakte hij in 2010 de mixtape Slordig en een jaar later bracht hij een trilogie uit “De lkkeben serie” waarop hij voornamelijk oldskool hiphop instrumentals vulde met de gekste freestyles. In 2012 volgde de EP “Dingems” wederom met Reverse op de beat. Deze diende als voorbode op de plaat Vossig die 25 oktober 2013 het licht zag.

De video “Nikszeggings” afkomstig van het debuutalbum is geregisseerd door Julmar Simons, inderdaad Adje zelf. Hiermee maakt hij dus eveneens zijn debuut als regisseur.

Muziek, spotlights, pleasen en snel money pakken. Toen Adje nog alleen luisterde naar de naam Julmar Simons (1982) leefde hij vooral van deze ingrediënten. Vijf jaar was ie toen hij alle buren naar z’n huiskamer in de Bijlmer lokte om een kaartje te kopen voor het spektakel “Julmar danst Michael Jackson”.

Op z’n rechter onderarm staat nu Alfred Jodocus Kwak getatoeeërd. Met Compton petje op (N.W.A, Eazy E, Dr. Dre Snoop Dogg etc), Michael Jackson jacket, 2Pac T-shirt en Duck Hunt spelend op de Nintendo. Adje is daarme te vergelijken. Adje was namelijk die Alfred. Onschuldig en zijn best doen voor iedereen. Maar toen kwamen Eazy-E en de rest in zijn leven. Hiphop en de straat was al snel alles voor Adje. Het enige wat school nog meegaf was z’n eerste artiestennaam. Een leraar noemde hem een keer “Adonis” toen hij weer een meisje aan het verleiden was in de les.

Tijdens de “Slordig” mixtape transformeert Ado’nis naar Adje. Julmar wil niet alleen maar opschep rap en dure spullen. Hij ziet en voelt de negatieve kanten van het straatleven en wil het ook daar over hebben. Adje is volwassen, heeft een scherpe blik en is “the guy next door” die het ook allemaal niet weet. Iedereen…. Ook jij kan Adje zijn.

Adje boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Adje, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Adje.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Adje. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Adje aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag