Fataboom boeken

Eigenschappen Fata Boom boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Fata Boom boeken?

Fata Boom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fata Boom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fata Boom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fata Boom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fata Boom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Fata Boom

Extra informatie Fata Boom

FATA BOOM
In maart 2016 ontmoet een Nederlandse indieproducer, bekend van zijn werk met o.a. Blaudzun, John Coffey, Klangstof en Dazzled Sticks, backstage bij de 3FM Awards een op het oog wat weerloze jonge zangeres.
Ze blijken een gemeenschappelijke liefde voor hiphop te hebben en de producer besluit om haar naar zijn studio te lokken.
In de studio blijkt de zangeres lang zo weerloos niet en ze spuugt de ene track na de andere op band en in de daarop volgende weken en maanden vliegen per mail beats, raps, refreintjes en mixen over en weer. Een dik half jaar na hun eerste ontmoeting is het tijd om de buitenwereld kennis te laten maken met de trippy elektro hiphop van Fata Boom.
In november 2016 kwam single D.D.D. (Drop Down Deep) uit met een clip gemaakt door Sander Kloppenburg, aka Glitterende Eenhoorn.
Denk aan M.I.A., Die Antwoord, Gnucci, Missy Elliot, UFFIE en Azealia Banks.
In januari 2017 staat de eerste live show gepland in de Melkweg en een week later de tweede show op het prestigieuze Eurosonic Noorderslag Festival.
Voorjaar 2017 staat het debuutalbum in de planning.
‘If there’s too much shit in your garbage bin, you just can’t keep the lid shut’

Fata Boom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fata Boom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fata Boom en de eventuele overige kosten om een optreden van Fata Boom mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fata Boom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fata Boom. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Fata Boom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag