Gers Pardoel

Eigenschappen Gers Pardoel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Gers Pardoel boeken?

Gers Pardoel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gers Pardoel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gers Pardoel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gers Pardoel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gers Pardoel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gers Pardoel

Extra informatie Gers Pardoel

Gerwin Pardoel wordt op 12 mei 1981, 35 minuten voor zijn broertje Robbie, geboren te Nijmegen. Gerwin komt uit een structureel gezin waar de vader hard werkte en de moeder zorgde voor de kinderen en het huishouden. Aan de rust en regelmaat bij familie Pardoel kwam abrupt een einde toen de moeder, Gers Pardoel was toen 17, overleed aan kanker.

Heel zijn leven stond op zijn kop, waardoor Gers steeds vaker de thuissituatie begon te ontvluchten. Hij zocht afleiding in het skaten, maar besloot het roer volledig om te gooien. Hij zei zijn baan op, ging zichzelf volledig op de muziek richten en vertrok naar Rotterdam. Hier blijft Gers Pardoel aan zijn muziek werken, ontwikkelt zichzelf als producer en worden zijn bars steeds beter. En wanneer hij zijn eigen muziek aan de regisseur van New Kids laat horen, wordt dit titelsong van New kids ‘Broodje Bakpao’ geboren.

Een vliegende start

Met ‘Broodje Bakpao’ kent de hiphopcarrière van Gers Pardoel een vliegende start. Zowel de film als de track vallen in Nederland in de smaak. Hij kreeg zelfs huwelijksaanzoeken via Twitter. Gers Pardoel heeft daarna nog meerdere hits op de Nederlandse markt geïntroduceerd en timmert nog steeds flink aan de weg. Gers Pardoel is dan ook een artiest waar we nog veel van zullen horen en waar we als boekingskantoor regelmatig aanvragen voor krijgen.

Wilt u graag meer weten over de prijs die wij hanteren voor een optreden van Gers Pardoel? Of wilt u Gers direct boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gers Pardoel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gers Pardoel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gers Pardoel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gers Pardoel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gers Pardoel checken, een gratis optie plaatsen op Gers Pardoel en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Gers Pardoel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag