Jonna Fraser boeken

Eigenschappen Jonna Fraser boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Jonna Fraser boeken?

Jonna Fraser boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jonna Fraser.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jonna Fraser.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jonna Fraser ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jonna Fraser plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jonna Fraser

Extra informatie Jonna Fraser

Jonathan Fraser (22) is opgegroeid in Zaandam Zuid. Op zijn 12e maakte hij kennis met hiphop sindsdien is het zijn uitlaatklep. Het begon als een hobby, maar snel werd het zijn liefde. Met zijn aparte stemgeluid en unieke delivery onderscheid hij zich van de rest. Jonna Fraser is opgegroeid met allerlei soorten muziekgenres en dat hoor je weer terug in zijn muziek. Hij vindt zijn inspiratie bij het maken van muziek voornamelijk bij soul muziek en rap uit de jaren 90. Hij heeft een erg veelzijdige smaak (van gangster rap tot zwoele soulnummers) en dat is goed terug te horen aan de diversiteit in zijn muziek. Jonna is een goedlachse en positief ingestelde jongen en draagt een goed gevoel uit in zijn teksten.

Eind 2014 bracht Jonna zijn debuut EP uit genaamd “Maatje 45”. De releaseparty was uitverkocht en de EP is goed ontvangen door het nederlandse publiek. In februari dit jaar heeft Jonna met een delegatie rappers en producers op Schiermonnikoog gezeten. Daar is het album New Wave ontstaan waar Jonna zijn bijdrage heeft op de tracks Het Is Zover, Hoog/Laag, Je Kan Er Niet Omheen en Liegen Voor De Rechter. New Wave is bij het optreden op Lowlands in augustus 2015 bekroond als gouden plaat en de single Hoog/Laag als platina. Tussendoor heeft hij een gastbijdrage op het album van Kraantje Pappie met de track Tempo met Hef. Op 21 augustus heeft Jonna zijn handtekening gezet onder een contract bij Noah’s Ark.

In september dropte hij zijn eerste single en video op de Ark “Hoop Ellende” met labelgenoot Hef, waarop zijn tweede single “Ik Zag Je Staan” met Ronnie Flex en Idaly volgt. Op 6 november verschijnt zijn eerste EP “Alle Tijd” op Noah’s Ark. De EP telt 7 tracks waarvan “Ik Zag Je Staan” inmiddels met een gouden plaat is bekroond. Sinds deze release begint Nederland al aardig kennis te maken met Jonna Fraser en zien we hem in terug in videoclips als “Nooit Meer” met SBMG en Frenna, “Betere Man” met Murda, SBMG, Hans Grants en Dabutes, “Narcos” met Broederliefde, Ronnie Flex, SBMG, Hef en RMB en de lentehit “Laat Niet Los” met Jairzinho. In de aanloop naar zijn nieuwe EP verschijnt eind april de videoclip van “Do Or Die” met Broederliefde, de single die in zeer korte tijd een miljoen views voorbij ging.

Op maandag 2 mei is de nieuwe EP “Goed Teken” te vinden in het #ARKALARM en wordt er diezelfde avond een legendarische releaseparty gehouden in de Melkweg. De EP telt 9 tracks en bevat producties van onder andere Project Money, Spanker en Eurosoundzz. Al voor zijn nieuwe EP zette Jonna regelmatig clubs op zijn kop en speelt hij op festivals als Paaspop en Kroongetuige Festival. Als onderdeel van Lil’ Kleine zijn Top Down Tour en de Encore Tour heeft Jonna menig poppodia in Nederland kennis laten maken met zijn sound. Dat het publiek bekend is met Jonna zijn muziek blijkt als tijdens zijn show op Bevrijdingsfestival Groningen het publiek zijn nieuwste nummers uit volle borst meezingt/rapt. In juni stond Jonna op Best Kept Secret, als support act van Ronnie Flex and Friends in Ahoy Rotterdam en eind juni in een uitverkochte Eurphoria, te Suriname. Deze zomer speelt hij onder andere op Solar, Triangle Festival, Appelsap, Encore Festival en Totally Summer in Bulgarije. De Zaandammer is daarnaast veel in de studio te vinden en werkt momenteel hard aan nieuw materiaal. Jonna Fraser kan je volgen op Insta, Twitter, Facebook, Youtube en Soundcloud.

Jonna Fraser boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jonna Fraser.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jonna Fraser, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jonna Fraser en de eventuele overige kosten om een optreden van Jonna Fraser mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jonna Fraser.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jonna Fraser. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jonna Fraser checken, een gratis optie plaatsen op Jonna Fraser en de boeking(en) van Jonna Fraser voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jonna Fraser aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag