Yung Nnelg boeken

Eigenschappen Yung Nnelg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Yung Nnelg boeken?

Yung Nnelg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yung Nnelg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yung Nnelg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yung Nnelg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yung Nnelg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Yung Nnelg

Extra informatie Yung Nnelg

Yung Nnelg oftewel Glenn Ascencion is een jonge Ghanese rapper uit Amsterdam Zuid-Oost beter bekend als de Bijlmer.

Alhoewel zijn carrière nog jong is heeft Yung Nnelg in een korte tijd flink van zich weten te gelden.

In de winter van 2014 bracht Yung Nnelg in eigen beheer zijn eerste mixtape ‘What Else’ uit.

Met dit project wist hij zich niet alleen muzikaal te onderscheiden met een unieke sound maar ook het artwork, een prachtig zelfportret in de stijl van de jaren 70, van Carlijn Jacobs. Met singles als ‘YNF’ en ‘Ja Ja Ja’ wist hij zich snel te onderscheidden met een nieuw en totaal eigen geluid. Kort daarna sloot hij zich aan bij het collectief Veldentaal waaronder Bokoesam en Idaly onderdeel van uitmaken, werd hij geboekt voor het prominente festival Appelsap, dit slechts in een periode van een half jaar.

Dit volgde hij vervolgens op met zijn eerste officiële single ‘Chamos’ in samenwerking met producer Garrincha in de zomer van 2015.

Dit nummer groeide gestaag uit tot een van de zomer hiphop hits met 446.293 views, wat hem een plek opleverde in het voorprogramma van tour van de Jeugd van Tegenwoordig en werd door de hiphop industrie tot het vierde beste nummer van het jaar uitgekozen.

Zijn laatste wapenfeit is de EP ‘Fox P2’ die tot stand is gekomen na een intensieve samenwerking met producer FNMLAS.

Met wederom prachtig artwork, ditmaal door Stefan van Glerum, een

Interessante titel ‘Fox P2’ en een totaal eigen sound, laat Yung Nnelg zien dat hij zijn plek in de hiphop wereld heeft veroverd.

Yung Nnelg is deze zomer te zien op diverse festivals en poppodia in binnen- én buitenland, be sure not to miss it!

Yung Nnelg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yung Nnelg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yung Nnelg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Yung Nnelg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag