Bokoesam

Eigenschappen Bokoesam boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Bokoesam boeken?

Bokoesam boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bokoesam.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bokoesam.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bokoesam ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bokoesam plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bokoesam

Extra informatie Bokoesam

In 2002 maakt Bobbi haar eerste film voor ‘Private’ die op dat moment de allergrootste maatschappij is op het gebied van het maken van Erotiek. Dit betekent de grote doorbraak in de ‘Adult Industry’ voor Bobbi Eden. Van 2002 tot en met 2007 speelt Bobbi Eden hoofdrollen in meer dan 120 films voor alle grote namen uit de Adult Industry. Hoogtepunten zijn O.A. het werken voor toonaangevende directors als Michael Ninn en Andrew Blake, het winnen van Awards als beste actrice van Benelux en Europa, het maken van een van de best verkopende en grootste producties van 2003 ‘Cleopatra’ en een hoge ranking in de 2008 FHM ‘Most Sexiest Girl’ lijst.

Bokoesam boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bokoesam.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bokoesam, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bokoesam en de eventuele overige kosten om een optreden van Bokoesam mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bokoesam.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bokoesam. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bokoesam checken, een gratis optie plaatsen op Bokoesam en de boeking(en) van Bokoesam voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bokoesam, BOEKINGSBUREAU Bokoesam, BOEKINGSBURO Bokoesam, ENTERTAINMENTBUREAU Bokoesam, ENTERTAINMENTBURO Bokoesam, ARTIESTENBUREAU Bokoesam, BOEKINGSKANTOOR Bokoesam, IMPRESARIAAT Bokoesam, MUZIEKBURO Bokoesam, MUZIEKBUREAU Bokoesam, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bokoesam, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bokoesam, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bokoesam.

 

Offerte Bokoesam aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag