Sjaak boeken

Eigenschappen Sjaak boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Sjaak boeken?

Sjaak boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sjaak.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sjaak.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sjaak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sjaak plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sjaak

Extra informatie Sjaak

Biografie Sjaak
De 22-jarige Sjaak is een Marokkaanse rapper uit Amsterdam Oost die al jaren underground furore maakt met zijn straat raps. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echt rapliefhebbers van smullen.

Na op straat succes te hebben geboekt met nummers als ‘Vul me glassoe’ en ‘Wij zijn leip’, levert Sjaak in 2007 een gastbijdrage aan het nummer ‘Ik heb schijt’ van de rapper Appa.De bijbehorende videoclip wordt ruim 1 miljoen keer bekeken op het internet en levert Sjaak landelijke bekendheid op. Deze stijgende lijn wordt doorgetrokken wanneer er een clip wordt geschoten bij de straathit ‘Dubbel O’ (met Yes-R).

Door zijn uitgesproken persoonlijkheid en open karakter weet Sjaak elk publiek te veroveren. Ali B was na de eerste kennismaking met SJAAK zo zeer onder de indruk dat hij de rapper  binnen een halve dag een contract aanbood bij het label SPEC MUSIC.

Sjaak boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sjaak en de eventuele overige kosten om een optreden van Sjaak mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sjaak.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Sjaak aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag