Jeronimo

Eigenschappen Jeronimo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Jeronimo boeken?

Jeronimo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeronimo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jeronimo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jeronimo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeronimo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jeronimo

Extra informatie Jeronimo

Biografie Jeronimo
`ik leef voor muziek` zegt Jeronimo, en dat is maar goed ook want muziek is een van de weinige constante factoren in het hectische leven van deze jonge artiest. Geboren in Brazilie werd hij al na 2 maanden geadopteerd door een Nederlandse familie. Toen hij tien jaar was gingen zijn ouders uit elkaar en verhuisde Jeronimo samen met zijn zus en zijn moeder, vanwege haar werk, naar het verre, zon overgoten, Sri Lanka. Daar zat hij op een internationale school en leerde hij vloeiend Engels te spreken.

Ruim twee jaar later, was de uitmuntende leerling weer terug in Nederland en mocht hij zelf zijn middelbare school uit kiezen. “Eigenlijk” herinnerd Jeronimo zich “koos ik voor een soort ‘high school musical’. Met andere woorden, een school waar onder andere, acteer, zang, fotografielessen werden gegeven naast het algemene vakkenpakket.

Toen Jeronimo 17 was, hoorde hij op school iets over een auditie. Carry Slee hield een grote open auditie voor haar tweede speelfilm ‘timboektoe’. “ik deed meer mee voor de ervaring dan dat ik dacht dat ik echt een rol zou krijgen”. maar het werkte, want hij kreeg zijn eerste filmrol! “en hopelijk niet mijn laatste” voegt hij er snel aan toe, want acteren is naast zingen nog altijd mijn grote passie.

De huidige Jeronimo bereid zich echter voor op de release van zijn debuut album, een modern pop- album met invloeden van al zijn grote voorbeelden. Voor de opnamen van dit album reisde hij een jaar lang regelmatig naar Duitsland en Belgie om met een aantal succesvolle producers aan de diverse songs te werken. Hij heeft zelf de liedjes uitgekozen en zijn eerste single ‘I am no superman’ zelfs meegeschreven. In de studio bleek al snel dat hij precies wist wat hij wilde. Hij heeft van de eerste tot de laatste minuut bij alle opnames gezeten en was pas tevreden als de opname helemaal datgene was wat hij in zijn hoofd had.

Jeronimo beweert te leven voor muziek, maar ondanks zijn haarscherpe focus op zijn carriere blijft hij een gekke, lieve en spontane jonge knul. Jeronimo heeft de stem, het talent, de looks en de wilskracht om een internationale sensatie te worden, een soort Justin Timberlake voor de nieuwe generatie. Maar zolang als Jeronimo op het einde van de dag met zijn vrienden en vriendinnen kan – chillen- en naar muziek kan luisteren is Jeronimo in zijn element. Want uiteindelijk, zoals Jeronimo zelf zegt: ‘als je voor muziek leeft, is het leven een droom’.
Jeronimo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Jeronimo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jeronimo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jeronimo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jeronimo en de eventuele overige kosten om een optreden van Jeronimo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jeronimo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jeronimo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jeronimo checken, een gratis optie plaatsen op Jeronimo en de boeking(en) van Jeronimo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jeronimo, BOEKINGSBUREAU Jeronimo, BOEKINGSBURO Jeronimo, ENTERTAINMENTBUREAU Jeronimo, ENTERTAINMENTBURO Jeronimo, ARTIESTENBUREAU Jeronimo, BOEKINGSKANTOOR Jeronimo, IMPRESARIAAT Jeronimo, MUZIEKBURO Jeronimo, MUZIEKBUREAU Jeronimo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jeronimo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jeronimo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jeronimo.

 

Offerte Jeronimo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag