The Crystallionz

Eigenschappen The Crystallionz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

The Crystallionz boeken?

The Crystallionz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Crystallionz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Crystallionz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Crystallionz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Crystallionz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Crystallionz

Extra informatie The Crystallionz

Biografie The Crystallionz
Julian Morad zijn elkaar tegen gekomen bij radiostation FunX waar zij beiden een eigen show hebben. Van maandag t/m donderdag van tot 20:00 tot 0:00 uur is het lachen, gieren, brullen onder hun motto ‘what’s in the show tonight’, want dat is waar het bij Julian Morad om draait: Show!

Aangezien hun programma’s aan elkaar gekoppeld zijn, hebben zij samen al grappige dingen meegemaakt. In een lollige bui begonnen Julian Morad spontaan bepaalde melodieën en teksten te verzinnen en te zingen. Tot hun grote verbazing en vreugde, werd hier massaal op gereageerd en werden deze nummers door de luisteraars aangevraagd.

Julian Morad zijn de studio ingedoken, en zo zijn The CrystallionZ ontstaan.

Een van de producers van het project is Alain Clark, wel bekend van Ali B en YesR. Om een goed album in elkaar te zetten, werken Julian Morad samen met bekende dj’s, zoals dj Git Hyper bekend van Raymann is Laat.

The CrystallionZ maken club/trance party tracks, een combinatie van zang en rap met een eigenzinnige sound. Op het podium geven The CrystallionZ samen met The Crystallion Angels een geweldige en interactieve show weg, So that’s in there show tonight!
The Crystallionz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

The Crystallionz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Crystallionz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Crystallionz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Crystallionz en de eventuele overige kosten om een optreden van The Crystallionz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Crystallionz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Crystallionz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Crystallionz checken, een gratis optie plaatsen op The Crystallionz en de boeking(en) van The Crystallionz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT The Crystallionz, BOEKINGSBUREAU The Crystallionz, BOEKINGSBURO The Crystallionz, ENTERTAINMENTBUREAU The Crystallionz, ENTERTAINMENTBURO The Crystallionz, ARTIESTENBUREAU The Crystallionz, BOEKINGSKANTOOR The Crystallionz, IMPRESARIAAT The Crystallionz, MUZIEKBURO The Crystallionz, MUZIEKBUREAU The Crystallionz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU The Crystallionz, ARTIESTENBOEKINGSBURO The Crystallionz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR The Crystallionz.

 

Offerte The Crystallionz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag