Sef boeken

Eigenschappen Sef boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Sef boeken?

Sef boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sef.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sef.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sef ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sef plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sef

Extra informatie Sef

Biografie Sef
‘Noem me Sef , ik ben geen rapper maar een popartiest’, rapte Sef al op het nummer ‘Kunst Vliegwerk’ van zijn groep Flinke Namen. Op het eerste gehoor een grappige verwijzing naar pop art-kunstenaar Jeff Koons, maar er zit ook een kern van waarheid in. Hoewel hij van huis uit een rapper is, gaan zijn muzikale uitspattingen steeds verder voorbij de traditionele hiphop-grenzen. Sef deinst er niet voor terug om refreintjes en soms zelfs complete nummers in te zingen, op een muzikale ondergrond die vaak meer naar pop neigt dan naar gangbare hiphop-producties.

Sef oorspronkelijke naam Yousef Gnaoui wordt in 1984 geboren in Amsterdam. Zijn vader Hassan is acteur en poppenspeler, en wanneer Yousef zich als tiener toelegt op het theater lijkt hij in de voetsporen van zijn vader te gaan treden. Rond dezelfde tijd begint hij echter ook met rappen, een hobby die uiteindelijk zal uitgroeien tot zijn voornaamste bezigheid. Terwijl zijn rapnaam Sef Nice na verloop van tijd wordt ingekort tot simpelweg Sef, timmert hij met het collectief Flinke Namen gestaag aan de weg.

Hun debuutalbum ‘Superstuntwerk’ wordt in 2009 uitgebracht door Top Notch, maar intussen heeft Sef zijn naam bij het grote publiek al gevestigd met een reeks indrukwekkende gastoptredens. Zo zingt hij het refrein op Dio’s ‘Tijdmachine’, rapt hij mee op ‘Stuk’ van The Partysquad en is hij verantwoordelijk voor de gevleugelde zin ‘broodje warm vlees, broodje bakpao, rollend door de stad op m’n Vespa Ciao’ uit het refrein van nummer 1-hit ‘Broodje Bakpao’ van The Opposites.

Na twee drukke jaren met de Flinke Namen en de spectaculaire ‘En Toen Was Er Licht’ tour, stort Sef zich op zijn solodebuut. In juli 2011 komt er een knotsgekke mixtape uit van het gelegenheidscollectief Ski Leraar Bruin Money Gang, dat naast Sef bestaat uit Spacekees en Faberyayo van De Jeugd Van Tegenwoordig. Vlak voor die release is Sef’s eigen EP ‘De Leventje’ verschenen, een zes nummers tellend voorproefje op zijn debuutalbum ‘De Leven’. De titelsong van dat album staat alvast op de EP en is bovendien óók de titelsong van bioscoophit ‘Rabat’. De bijbehorende clip wordt geschoten in Marokko, het land waar Sef’s vader vandaan komt.

Na een zomer vol voorproefjes gaat het er in het najaar van 2011 dan toch echt van komen. Op het album ‘De Leven’ staan producties van onder meer Reverse, Big 2, Benny Sings, Soulsearchin’, SirOJ, FS Green, Bart B More en Snelle Jelle. Over de muzikale richting is hij duidelijk. “Ik laat genres los op De Leven”, zegt Sef in een interview met Hiphopleeft.nl. “Het is niet hiphop of rb, het neigt meer naar het overkoepelende pop. Mensen vinden pop altijd een soort belediging. Zodra het dat stempel krijgt vinden mensen het niet meer leuk. Ik vind pop juist het übergenre.”

Oh ja, en die taalfout in ‘De Leven’, dat is expres.

Sef boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sef.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sef, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sef en de eventuele overige kosten om een optreden van Sef mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sef.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sef. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sef checken, een gratis optie plaatsen op Sef en de boeking(en) van Sef voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Sef aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag