Willie Wartaal boeken

Eigenschappen Willie Wartaal boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Willie Wartaal boeken?

Willie Wartaal boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willie Wartaal.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willie Wartaal.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willie Wartaal ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willie Wartaal plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Willie Wartaal

Extra informatie Willie Wartaal

Ras-entertainer Willie Wartaal begon zijn carrière in de spotlights in Portugal, waar hij tot 2004 als dj de clubs onveilig heeft gemaakt.
Na zijn terugkomst in Nederland richten Willie samen met Vieze Fur en P. Fabergé het beruchte raptrio De Jeugd Van Tegenwoordig op, dat al met zijn eerste single, ‘Watskeburt’, een ongekend succes had. Zes weken op nummer 1 in de Nederlandse hitlijsten en ook een Top 10 notering in België. Het album ‘Parels Voor De Zwijnen’ werd door critici geprezen als het beste Nederlandse Hip Hop album allertijden en overladen met prijzen en awards, o.a. een 3FM Award, Edison en MOBO Award.
Door dit succes en de spraakmakende optredens van De Jeugd Van Tegenwoordig begonnen al snel de aanbiedingen voor TV-optredens binnen te stromen. Quasi docu-soap ‘Hard Gaan’ was de eerste in een lange rij programma’s waar Willie en de overige leden van De Jeugd Van Tegenwoordig bij betrokken waren. Er volgden er meer, zo is ‘De Jeugd Van Tegenwoordig Op Hun Best’ te zien geweest bij BNN en is inmiddels de talkshow Wartaal Live begonnen, ook bij BNN.
Maar het is nog niet genoeg, de altijd goedlachse Willie draait als DJ in toonaangevende clubs als Watt te Rotterdam en Jimmy Woo in Amsterdam. Zijn stijl varieert van electro tot techhouse en laat geen dansvloer onberoerd!

Willie Wartaal boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willie Wartaal.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willie Wartaal, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willie Wartaal en de eventuele overige kosten om een optreden van Willie Wartaal mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willie Wartaal.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willie Wartaal. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willie Wartaal checken, een gratis optie plaatsen op Willie Wartaal en de boeking(en) van Willie Wartaal voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Willie Wartaal aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag