Doppelgang

Eigenschappen Doppelgang boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Doppelgang boeken?

Doppelgang boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Doppelgang.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Doppelgang.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Doppelgang ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Doppelgang plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Doppelgang

It Takes Two To Tango, zeker in het geval van Doppelgang. Dit dj duo bestaande uit Sander & Maurice de Graaf maakt furore in de club- en fashion scene sinds 2010.

De stijlvolle broers brengen een mix van ‘deep neo chicago house‘ en ‘disco‘. Sinds ze hun entree hebben gemaakt in het nachtleven, zijn ze graag geziene gasten bij toonaangevende clubs en trendsettende festivals. Op de doppellist staan inmiddels clubs als Watergate (DE), Chicago Social Club, Paradiso, Tivoli, Maassilo en 69 (BE). Daarnaast genieten ze een residentie in Air, op de befaamde Supertoys feesten.

De keuze qua tracks in hun sets is verrassend, verantwoord en vooral dansbaar. In combinatie met hun energieke persoonlijkheden is Doppelgang een ideale festival act. Creatieve, succesvolle festivals als Milkshake, Now & Wow Fest, Bungalup, Magneet en Mysteryland kloppen dan ook graag jaarlijks bij ze aan voor een dubbele dosis. Daarnaast levert een goede klik met de fashion scene geregeld gigs op voor brands als H&M, G-Star en American Apparel, tijdens Fashion Week shows en afterparties.

De eerste releases van dit duo staan gepland voor 2014. Met een “Roy Avni New Talent Gouden Kabouter 2013″ op zak, staan Sander en Maurice te trappelen om meer clubs en festivals te voorzien van hun magie. Wij gaan hier dubbel in mee en voorzien een rooskleurige toekomst. Tot die tijd vermaken we ons met de serie Twintapes.

Doppelgang boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Doppelgang.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Doppelgang, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Doppelgang en de eventuele overige kosten om een optreden van Doppelgang mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Doppelgang.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Doppelgang. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Doppelgang checken, een gratis optie plaatsen op Doppelgang en de boeking(en) van Doppelgang voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Doppelgang, BOEKINGSBUREAU Doppelgang, BOEKINGSBURO Doppelgang, ENTERTAINMENTBUREAU Doppelgang, ENTERTAINMENTBURO Doppelgang, ARTIESTENBUREAU Doppelgang, BOEKINGSKANTOOR Doppelgang, IMPRESARIAAT Doppelgang, MUZIEKBURO Doppelgang, MUZIEKBUREAU Doppelgang, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Doppelgang, ARTIESTENBOEKINGSBURO Doppelgang, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Doppelgang.

 

Offerte Doppelgang aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag