Sander Kleinenberg

Eigenschappen Sander Kleinenberg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Sander Kleinenberg boeken?

Sander Kleinenberg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sander Kleinenberg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sander Kleinenberg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sander Kleinenberg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sander Kleinenberg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sander Kleinenberg

Sander Kleinenberg wordt geboren in Delft en verhuist op zijn zevende naar Almelo. Kleinenberg begon in 1987 (op 15-jarige leeftijd) met het draaien van platen. Op dat moment waren het nog vele soorten muziek, van rock tot dance. Later zou hij zich alleen nog maar richten op dance. Zijn eerste optreden gebeurt in een discotheek in Vriezeveen, waar hij zich met succes aanmeldt. Kleinenberg’s naam groeit en hij wordt uitgenodigd voor clubs in Duitsland.[3] Hij kan dan platen uitbrengen op gerenommeerde labels zoals Wonka (België), Superstition (Duitsland) en Strictly Rhythm (Verenigde Staten). [4] Op Wonka bracht hij in 1993 zijn eerste single Bombay uit. Hij deed dat met een paar vrienden onder de naam Free Frogs. Ook bij Polygram Frankrijk maakt hij een album onder de naam Melk. Rond 1996 verhuist Kleinenberg naar Den Haag, waar hij zijn meeste platen uitbrengt onder Deal Records.

In 1998 gaat Kleinenberg samenwerken met Stef Vrolijk, waarmee hij enkele releases heeft, zoals S’n’S. In dezelfde periode tekent hij een contract bij de Haagse Combined Forces. Kleinenberg’s doorbraak is de 4 Seasons-serie, waarmee hij ook grote bekendheid vergaart in het Verenigd Koninkrijk. In dat land treedt hij op in clubs zoals Gatecrasher en Cream. Samen met DJ Per zet hij in 2000 de Earth-avond op in de Melkweg, Amsterdam. Niet veel later verhuist Kleinenberg samen met zijn vriendin naar Londen. In 2002 wint hij de award voor Beste Producer in de Lucky Strike Dance Awards.

Kleinenberg maakt remixes van nummers van bekende artiesten zoals Janet Jackson, N*E*R*D en Justin Timberlake (waar zijn Rock Your Body-remix genomineerd werd voor een USA Dancestar Award voor The Dance Music Academy. Hij wint de Best Remix-prijs). Tijdens oudejaarsavond 2004 draait Kleinenberg in New York. In 2006 wint hij opnieuw een award voor Best European DJ tijdens de Winter Music Conference. Dan krijgt Kleinenberg een burn-out, waardoor hij zijn optredens in juni 2006 moet afzeggen. Niet veel later komt de comeback met het themanummer van Sensation 2006: This Is Sensation.

In augustus 2007 komt het mixalbum This is Sander Kleinenberg uit. Op 17 augustus vond de releaseparty plaats in de Panama (Amsterdam)

Sander Kleinenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sander Kleinenberg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sander Kleinenberg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sander Kleinenberg en de eventuele overige kosten om een optreden van Sander Kleinenberg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sander Kleinenberg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sander Kleinenberg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sander Kleinenberg checken, een gratis optie plaatsen op Sander Kleinenberg en de boeking(en) van Sander Kleinenberg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Sander Kleinenberg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag