Lady Bee

Eigenschappen Lady Bee boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Lady Bee boeken?

Lady Bee boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lady Bee.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lady Bee.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lady Bee ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lady Bee plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Lady Bee

Extra informatie Lady Bee

Lady Bee owns every single stage! Met een energieke mix van Hip-Hop, Trap, Bass en Moombah weet ze ieders hart te veroveren. Ze kan inmiddels meerdere succesvolle releases via onder andere Spinnin’ Records, Mad Decent, Mixmash en Dim Mak achter haar naam zetten. De track ‘Drop It Down Like’ gaat richting 10 miljoen streams op Spotify en ook ‘Return of the Mack’ klom naar grote hoogte in de charts. Dat ze niet vies is van samenwerkingen, blijkt wel uit de colabs met onder meer TWRK, Tropkillaz, Adje en Alvaro & MR-Vegas. Dankzij haar remixes voor NERVO en Deorro is het plaatje compleet. Haar samenwerking met Adje ‘Skeem op een Milli’ blijkt een groot succes in de clubs.

En de toekomst? Lady Bee maakt indruk en is niet te stoppen. Stay tuned, want dit is nog maar het begin!

Lady Bee boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lady Bee.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lady Bee, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Lady Bee mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lady Bee.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Lady Bee aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag