Phalerieau-AlaindeLon-boeken

  Eigenschappen DJ Phalerieau en MC Alainde Lon boeken

  Prijs
  Op aanvraag

  DJ Phalerieau en MC Alainde Lon boeken?

  DJ Phalerieau en MC Alainde Lon boeken of inhuren voor een optreden?

  BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Phalerieau en MC Alainde Lon.

  Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Phalerieau en MC Alainde Lon.

  Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

  Wilt u gratis een offerte van DJ Phalerieau en MC Alainde Lon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Phalerieau en MC Alainde Lon plaatsen?

  Bel of mail ons direct

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.
  Prijzen zijn exclusief BTW.

  Onze werkwijze,
  uw voordeel

  Vind een artiest
  Check prijs en beschikbaarheid
  Plaats gratis optie
  Bevestig de boeking
  Ontvang het contract
  Teken en retourneer het contract

  Bekijk optreden van DJ Phalerieau en MC Alainde Lon

  Extra informatie DJ Phalerieau en MC Alainde Lon

  Toen Valerio Zeno in 2007 de wereld van DJ instapte, besloot hij zichzelf neer te zetten als een trouwe eclectic DJ. Hij veranderde de eerste en laatste letter van zijn naam en zo ontstond Phalerieau! Phalerieau draait een gebalanceerde combinatie van HipHop, R&B, House en 80’s music.

  In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met Phalerieau. De sets van de Bambino from Amsterdam vormen een eclectische mix van hiphop, r&b, 80’s en house. Samen met de energieke Rotterdamse mc Alainde Lon vormt hij het meest dynamische duo sinds Batman en Robin, maar dan zonder de maillots. Niet gek dus dat deze twee al op vele toonaangevende podia in Nederland hebben gestaan. Zo zijn ze graag geziene gasten in clubs en op festivals, waaronder Heartbreak (BAR), Vieze Poezendek (AIR), Please Don’t Tell (Jimmy Woo), Milkshake, Solar en Mysteryland.

  De combinatie Phalerieau & Alainde Lon staat garant voor een sterk en gevarieerd muzikaal optreden, gebracht met een onnavolgbaar gevoel voor humor, stijl & originaliteit. Deze kwaliteiten maken ze de onbetwiste podiumkillers. En de ideale schoonzonen, maar dat is weer een ander verhaal…

  DJ Phalerieau & MC Alainde Lon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

  Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Phalerieau & MC Alainde Lon, neem dan gerust contact met ons op.
  Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DJ Phalerieau & MC Alainde Lon en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ Phalerieau & MC Alainde Lon mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
  BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Phalerieau & MC Alainde Lon.
  Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Phalerieau & MC Alainde Lon. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Full Colour Innercircle checken, een gratis optie plaatsen op DJ Phalerieau & MC Alainde Lon en de boeking(en) van DJ Phalerieau & MC Alainde Lon voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

  Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

  DJ Phalerieau en MC Alainde Lon boeken bij BURO2010? AANVRAAGFORMULIER:

  Wij helpen u graag
  bij uw boeking

  Het grootste aanbod
  Laagste prijs
  Boek direct
  Offerte binnen 1 dag