Mega Apres Ski Party

Eigenschappen Mega Apres Ski Party boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
4x 40 min.
Geluid
Incl. B-set (geluid tot ca. 500 p.)

Mega Apres Ski Party boeken?

Mega Apres Ski Party boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mega Apres Ski Party.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mega Apres Ski Party.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mega Apres Ski Party ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mega Apres Ski Party plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mega Apres Ski Party

Waan je in de witte ski oorden van Oostenrijk en Duitsland met deze Mega Apres Ski Party!
De Ski Jay zorgt ervoor dat de dansvloer vol loopt en de handen de lucht in gaan. Tijdens deze vier uur durende show treedt gedurende een half uur een apres ski zanger op om het feest helemaal compleet te maken.
De show bestaat uit een geluidsset tot 800 P. en uitgebreide lichtshow, sneeuw- en rookmachines. En er worden Give-aways weggeven aan het publiek.

Mega Apres Ski Party boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mega Apres Ski Party.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mega Apres Ski Party, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mega Apres Ski Party en de eventuele overige kosten om een optreden van Mega Apres Ski Party mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Mega Apres Ski Party aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag