Gaston draait door boeken

Eigenschappen Gaston draait door boeken

Prijs
Op aanvraag

Gaston draait door boeken?

Gaston draait door boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gaston draait door.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gaston draait door.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gaston draait door ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gaston draait door plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gaston draait door

Gaston Draait Door
Al meer dan dertig jaar is muziek de grote passie van Gaston. Zo begon hij als DJ/Entertainer avond aan avond in de bekende Claus Party Centra en al snel daarna ging hij landelijk. Nog steeds draait hij regelmatig de leukste classics en zet hij met zijn grappen en grollen ieder evenement op zijn kop. Voorzien van een een Retro Discobar met bijpassende lichtset, doet hij met “Het feest van vroeger” een set van drie uur, die overal past.

Gaston draait door boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gaston draait door en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gaston draait door.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Gaston draait door aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag