Paul Rabbering

Eigenschappen Paul Rabbering boeken

Prijs
v.a. 1.950
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Op aanvraag

Paul Rabbering boeken?

Paul Rabbering boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Paul Rabbering.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Paul Rabbering.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Paul Rabbering ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paul Rabbering plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Paul Rabbering

Paul Rabbering presenteert sinds 2004 het 3FM-programma RabRadio. Paul Rabbering is geboren in januari 1979 in Etten-Leur en groeide vanaf zijn vijfde op in Emmeloord. In 1992, op dertienjarige leeftijd, begon hij bij de lokale omroep Radio Noordoostpolder. Op zijn vijftiende kreeg hij zijn eigen drive-in show. Na de havo wilde Paul maar één ding: dj worden. Omdat de enige opleiding die een beetje in de richting van het radiovak kwam de School voor Journalistiek was, besloot hij die te volgen. Hij studeerde daar echter af in de richting Televisie! Eind 2000 kwam BNN op zijn pad. Klaar met zijn opleiding was hij op dat moment nog niet. Anderhalf jaar lang combineerde hij zijn studie met zijn werk bij BNN en de drive-in shows in het weekend. In 2002 sloot hij zijn studie succesvol af. Bij BNN was Paul werkzaam als radiovormgever en produceerde hij jingles en spots. Daarnaast presenteerde hij iedere zondag op 3FM Top of the Pops. Bovendien was hij vaste invaller voor het 3FM- programma Wout en deed hij voice-over werk voor BNN. Ook schreef Paul een column in het Top of the Pops-magazine. In 2004 maakte Paul de overstap naar de KRO. Hij maakt het programma RabRadio, dat elke werkdag van 14.00 tot 16.00 uur op 3FM te horen is. In 2007 was hij één van de kandidaten van het AVRO-programma “Wie is de Mol?”. Hij was dat jaar ook de winnaar van het nog steeds populaire programma. In december 2008 was Paul één van de drie 3FM dj’s in het Glazen Huis voor de Serious Request-actie van 3FM en het Rode Kruis, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor vluchtelingenhulp. Vanaf 2010 presenteert Paul niet alleen zijn populaire RabRadio, maar is hij op de zondagavond tussen 20.00 en 22.00 uur ook te horen op 3Fm met PS Radio. Samen met Sofie van Enk presenteert hij PS Radio en bespreekt alle facetten van liefde en relaties. In december 2013 mag Paul Rabbering weer aantreden in het Glazenhuis in Leeuwarden. Samen met Giel Beelen en Coen Swijnenberg haalt hij dan ruim 12 miljoen Euro op voor het Rode Kruis. In September 2014 bestaat het radio programma “Rab Radio” 10 jaar en dit wordt gevierd in de studio met hoogte punten uit de afgelopen 10 jaar. Kortom: Paul Rabbering is van maandag t/m vrijdag te horen tussen 14.00 & 16.00 uur met RabRadio op 3FM en op zondagmiddag tussen 16.00 & 18.00 uur met PAUL! Radio 2. Draaien in het land doet Paul tussen zijn drukke radio schema ook nog regelmatig. Hij heeft zelf de voorkeur aan een vette 90’s Party, maar voor een stevige Hakkuh! set draait hij zijn hand ook niet om. Paul Rabbering wordt exclusief vertegenwoordigt door de Boeker Agency. De Boeker Agency is het kantoor voor Radio DJ’s

Paul Rabbering boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Paul Rabbering.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Paul Rabbering, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Paul Rabbering en de eventuele overige kosten om een optreden van Paul Rabbering mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Paul Rabbering.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Paul Rabbering. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Paul Rabbering checken, een gratis optie plaatsen op Paul Rabbering en de boeking(en) van Paul Rabbering voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Paul Rabbering, BOEKINGSBUREAU Paul Rabbering, BOEKINGSBURO Paul Rabbering, ENTERTAINMENTBUREAU Paul Rabbering, ENTERTAINMENTBURO Paul Rabbering, ARTIESTENBUREAU Paul Rabbering, BOEKINGSKANTOOR Paul Rabbering, IMPRESARIAAT Paul Rabbering, MUZIEKBURO Paul Rabbering, MUZIEKBUREAU Paul Rabbering, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Paul Rabbering, ARTIESTENBOEKINGSBURO Paul Rabbering, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Paul Rabbering.

 

Offerte Paul Rabbering aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag