Wouter van der Goes

Eigenschappen Wouter van der Goes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wouter van der Goes boeken?

Wouter van der Goes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wouter van der Goes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wouter van der Goes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wouter van der Goes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouter van der Goes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wouter van der Goes

Wouter is geboren op 18 januari 1973 in Alkmaar. Op zijn twaalfde krijgt Wouter uitgelegd hoe een mengpaneel werkt, en vanaf dat moment is hij verloren. Met gemak haalt hij een mengpaneel uitelkaar om hem vervolgens weer in elkaar te puzzelen Na het behalen van zijn MEAO-diploma en zijn Assurantie B, gaat Wouter aan de slag als verzekeringsmakelaar. Maar hij kan zijn hobby niet loslaten en in 1995 gaat Wouter aan de slag bij Radio 538. Hij presenteert daar diverse programma’s, waaronder ‘Weekend Warming Up’, ‘After Dark’, ‘Peepshow’ en ‘538 Classics’. De volgende uitdaging vindt Wouter bij Veronica FM en aansluitend bij Yorin FM. Hier presenteert hij samen met Gijs Staverman het programma ‘Gijs & Wout in de middag’ en later ‘Wout In De Middag’. In 2004 maakt Wouter de overstap naar BNN waar hij met veel plezier iedere werkdag van 16. 00 uur tot 18. 00 uur te horen is. Met het programma Wout! brengt Wouter een leuk, fris middagprogramma op 3FM. Hij wordt hierbij bijgestaan door Astrid de Jong en zijn eigen PA Filemon. Sinds 1 september 2006 is Wouter van der Goes programmadirecteur en dj bij Q-Music.

Wouter van der Goes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wouter van der Goes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wouter van der Goes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wouter van der Goes en de eventuele overige kosten om een optreden van Wouter van der Goes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wouter van der Goes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wouter van der Goes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wouter van der Goes checken, een gratis optie plaatsen op Wouter van der Goes en de boeking(en) van Wouter van der Goes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Wouter van der Goes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag