Jan Paparazzi

Eigenschappen Jan Paparazzi boeken

Prijs
v.a. 1.150
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Jan Paparazzi boeken?

Jan Paparazzi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Paparazzi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Paparazzi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Paparazzi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Paparazzi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan Paparazzi

Jan Paparazzi, geboren in 1963 in Pernis, letterlijk onder de rook van Rotterdam waar al snel duidelijk was dat muziek en gezelligheid twee pijlers waren onder zijn bestaan. Er ging op school geen feest of klasse-avond voorbij zonder dat Jan aan de knoppen zat en toen de radiopiraten opkwamen in de jaren 80 was Jan daar uiteraard als de kippen bij om zijn plaatjes te draaien. Jarenlang was hij een bekend geluid op Free Radio Rotterdam, een zeer bekende radiopiraat uit die tijd. In 1987 wilde Jan weleens weten of hij ook zeebenen had en was hij te horen op de zee zender Radio Monique die vanaf een schip, de Ross Revenge, radioprogramma’s uitzond.

Toen in Nederland begin jaren 90 legale commerciële radio mogelijk werd ging Jan aan de slag bij Holland FM. Een radiostation waar het Nederlands product, wat altijd op zijn warme belangstelling kon rekenen, centraal stond. Vervolgens kwam hij terecht bij Veronica waar Robert Jensen hem ontdekte als side-kick voor zijn radioshows en met Robert beleefde hij vele radio-avonturen. Veronica FM, Yorin FM, Noordzee FM het zijn radiostations waar Jan altijd met zijn radiomaat Robert Jensen zijn kunsten vertoonde. En natuurlijk mag zijn rol als voornamelijk zwijgende side-kick in de talkshow Jensen! op RTL5 niet onvermeld blijven. De altijd in smoking met rode strik gehulde Jan werd een cultfiguur in televisieland.

In 2012 besloot Jan terug te gaan naar zijn oude liefde: de radio en met zijn voorliefde voor Nederlandstalige muziek werd hij wederom een graag gehoorde radiopresentator op RADIONL. Een regionale commerciële zender in Noord-Nederland. En sinds vorig jaar is Jan dagelijks te beluisteren op Avro/Tros Sterren.nl Radio waar hij samen met collega’s als Daniël Dekker en Corné Klijn, enthousiast als altijd de presentatie van de Jan Paparazzi Show voor zijn rekening neemt.

Jan Paparazzi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan Paparazzi.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Paparazzi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Paparazzi en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan Paparazzi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Paparazzi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Paparazzi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan Paparazzi checken, een gratis optie plaatsen op Jan Paparazzi en de boeking(en) van Jan Paparazzi voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Jan Paparazzi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag