Ferry Maat

Eigenschappen Ferry Maat boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Ferry Maat boeken?

Ferry Maat boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ferry Maat.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ferry Maat.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ferry Maat ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ferry Maat plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ferry Maat

Ferry Maat is geboren in Voorburg. Het gevoel voor muziek zat er al van jongs af aan in. Voordat hij bij de radio begon, studeerde hij af als pianist aan het conservatorium. Ferry Maat begon zijn glansrijke radiocarrière bij de toenmalige zeezender Radio Noordzee. Bij dit radiostation startte hij het legendarische programma de ‘Soulshow’ op. Nadat het Noordzee schip strandde, besloot Ferry zijn carrière te vervolgen bij de TROS. De ‘Soulshow’ werd een megahit met vaak wel 700. 000 luisteraars op de donderdagavond. Een van de meest populaire onderdelen van het programma was de mix van de Bond van Doorstarters, waar bekende dj’s als Michel de Hey en Ferry Corsten zich naar eigen zeggen door hebben laten inspireren. Eind jaren ’80 wilde Ferry wat anders, hij werd programmadirecteur van Radio 10. Ook werkte hij voor stations als Radio 2 en Radio 538 en presenteerde voornamelijk hitlijsten in alle soorten en maten. Naast zijn werk als radioman, werkte Ferry als studiomuzikant (toetsen) en maakte hij vanuit zijn eigen productiebedrijf de nodige radiojingles. Tegenwoordig is Ferry bij Radio Veronica te horen. Tot genot van velen presenteert hij zaterdagavond tussen 19. 00 en 21. 00 uur zijn beroemde ‘Soulshow’, maar ook doordeweeks is hij tussen 13. 00 en 16. 00 uur te beluisteren in zijn programma ‘Maat in de Middag’.

Ferry Maat boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ferry Maat.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ferry Maat, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ferry Maat en de eventuele overige kosten om een optreden van Ferry Maat mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ferry Maat.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ferry Maat. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ferry Maat checken, een gratis optie plaatsen op Ferry Maat en de boeking(en) van Ferry Maat voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ferry Maat aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag