Barry Hay

Eigenschappen Barry Hay boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Barry Hay boeken?

Barry Hay boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Barry Hay.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Barry Hay.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Barry Hay ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barry Hay plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Barry Hay

Extra informatie Barry Hay

Barry Hay is de stem en het gezicht van Nederlands bekendste rockband Golden Earring.
Golden Earring was in de jaren zeventig en tachtig immens populair in de Verenigde Staten dankzij de hits ‘Radar Love’ en ‘Twilight Zone’. De vier rockers uit Den Haag verkopen wereldwijd miljoenen albums. De band staat maar liefst vijf keer in de Billboard Hot 100 in Amerika. De band neemt een dominante positie in de Nederlandse muziekwereld in met meer dan dertig gouden en platina albums. Vandaag de dag heeft de band meer dan 65 singles en 40 albums uitgebracht.
Met wereld hits als ‘When The Lady Smiles’ en ‘Back Home’ staat de band met Barry Hay als leadzanger jaarlijks nog op menig festivals en evenementen om bezoekers van een staaltje bekende rockklassiekers te voorzien.

Barry Hay boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Barry Hay.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Barry Hay, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Barry Hay en de eventuele overige kosten om een optreden van Barry Hay mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Barry Hay.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Barry Hay. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Barry Hay checken, een gratis optie plaatsen op Barry Hay en de boeking(en) van Barry Hay voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Barry Hay, BOEKINGSBUREAU Barry Hay, BOEKINGSBURO Barry Hay, ENTERTAINMENTBUREAU Barry Hay, ENTERTAINMENTBURO Barry Hay, ARTIESTENBUREAU Barry Hay, BOEKINGSKANTOOR Barry Hay, IMPRESARIAAT Barry Hay, MUZIEKBURO Barry Hay, MUZIEKBUREAU Barry Hay, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Barry Hay, ARTIESTENBOEKINGSBURO Barry Hay, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Barry Hay.

 

Offerte Barry Hay aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag