Glenn van Dijk

Eigenschappen Glenn van Dijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Glenn van Dijk boeken?

Glenn van Dijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Glenn van Dijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Glenn van Dijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Glenn van Dijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Glenn van Dijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Glenn van Dijk

Extra informatie Glenn van Dijk

Biografie Glenn van Dijk
Glenn van Dijk geboren in Arnhem had vanaf zijn jeugd maar een hobby…en dat is muziek. Al op jonge leeftijd hield Glenn zich bezig met alles wat met muziek te maken had.

Niet verwonderlijk dat hij om die reden van zijn hobby zijn werk ging maken. Op zijn negentiende opende hij een café in Huissen en naar 5 jaar opende hij Het feestcafé Meneer van Dijk in Arnhem die hij 10 jaar heeft geëxploiteerd. Naast het publiek entertainen in de breedste zin van het woord bleek hij een echt feestbeest. Hierdoor wordt Glenn vaak gevraagd door zijn collega’s exploitanten om ook bij hun een feestje te komen maken.

Naast het zijn van een horeca baas ontwikkeld Glenn zich tot multitalent. Zo heeft hij het smartlappen festival in Arnhem bedacht en is daar ook 7 jaar actief in de organisatie. Elk jaar wordt het festival geopend door Glenn van Dijk en Emiel Hartkamp. Het Smartlappenfestival is vandaag de dag niet meer weg te denken in het Arnhemse uitgaansleven.

Glenn heeft ondertussen geroken aan het artiesten vak, en heeft zich ingeschreven voor de Aprés-skihut talentenjacht in Rotterdam. Hier haalde hij de finale, de trend is gezet. Glenn wilt en gaat zich richten op het artiesten vak.

De eerste single komt uit met de titel “Viva Casablanca” en is gelijk een hit in het uitgaanscircuit. Hij wordt dan ook gevraagd om op de middenstip te komen zingen bij Vitesse in het Gelredome.

Naast de optredens in de horeca is Glenn een veel gevraagde artiest om te komen zingen op grote festivals en zomerfeesten.

Eind maart 2011 komt zijn nieuwe single uit met de titel

“Schatje ik haal je met de trekker op”, een echte feestplaat die tijdens de zomerfeesten en festivals zeker het bier laat stromen.

Een plaat met een knipoog naar Boer zoekt vrouw, de kijkcijferhit van 2011.

Tijdens Glenn’s optredens komen de meezingers, feestnummers en de echte stampers allemaal aan bod. Kortom een super gezellig feest. Mede door zijn grote ervaring maar vooral zijn enthousiasme heeft Glenn tijdens zijn optredens door het land interactief contact met zijn publiek en is succes verzekerd!

Glenn van Dijk een eigentijdse zanger met veel gevoel voor entertainment en perfectie.
Glenn van Dijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Glenn van Dijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Glenn van Dijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Glenn van Dijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Glenn van Dijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Glenn van Dijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Glenn van Dijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Glenn van Dijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Glenn van Dijk checken, een gratis optie plaatsen op Glenn van Dijk en de boeking(en) van Glenn van Dijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Glenn van Dijk, BOEKINGSBUREAU Glenn van Dijk, BOEKINGSBURO Glenn van Dijk, ENTERTAINMENTBUREAU Glenn van Dijk, ENTERTAINMENTBURO Glenn van Dijk, ARTIESTENBUREAU Glenn van Dijk, BOEKINGSKANTOOR Glenn van Dijk, IMPRESARIAAT Glenn van Dijk, MUZIEKBURO Glenn van Dijk, MUZIEKBUREAU Glenn van Dijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Glenn van Dijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Glenn van Dijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Glenn van Dijk.

 

Offerte Glenn van Dijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag