Guido Spek

Eigenschappen Guido Spek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Guido Spek boeken?

Guido Spek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Guido Spek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Guido Spek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Guido Spek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Guido Spek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Guido Spek

Extra informatie Guido Spek

Van jongs af aan is Guido bezig met theater, eerst op de Jeugdtheaterschool Hofplein en later ook op de muziektheater academie. De liefde voor muziek ontstaat wat later. Thuis stond altijd al een piano, maar pas op z’n twaalfde ontdekt hij het instrument en begint op eigen wijze muziek te maken. Vanaf het moment dat hij twee jaar later zijn eerste gitaar kocht is hij bezig met het schrijven van liedjes.

Als Guido twee jaar muziektheater aan het conservatorium in Rotterdam heeft gestudeerd wordt hij gevraagd of hij wil auditeren voor een rol in de televisieserie Goede Tijden Slechte Tijden. Sinds 18 oktober 2010 is hij hierin te zien als de opstandige Sjoerd Bouwhuis.

Momenteel is Guido bezig met het schijven van de liedteksten en muziek van zijn eerste Muziektheaterstuk en produceert hij een EP met eigen nummers.

Guido Spek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Guido Spek .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Guido Spek , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Guido Spek en de eventuele overige kosten om een optreden van Guido Spek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Guido Spek .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Guido Spek . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Guido Spek checken, een gratis optie plaatsen op Guido Spek en de boeking(en) van Guido Spek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Guido Spek , BOEKINGSBUREAU Guido Spek , BOEKINGSBURO Guido Spek , ENTERTAINMENTBUREAU Guido Spek , ENTERTAINMENTBURO Guido Spek , ARTIESTENBUREAU Guido Spek , BOEKINGSKANTOOR Guido Spek , IMPRESARIAAT Guido Spek , MUZIEKBURO Guido Spek , MUZIEKBUREAU Guido Spek , ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Guido Spek , ARTIESTENBOEKINGSBURO Guido Spek , ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Guido Spek .

 

Offerte Guido Spek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag