Pyke Pos

Eigenschappen Pyke Pos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Pyke Pos boeken?

Pyke Pos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pyke Pos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pyke Pos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pyke Pos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pyke Pos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Pyke Pos

Extra informatie Pyke Pos

Biografie Pyke Pos
Sinds zijn auditie bij X Factor staat het Facebook account van Pyke Pos vol met laaiend enthousiaste berichtjes en is het aantal volgers van zijn Twitter account vertienvoudigd. 

Pyke Pos vertolking van Stevie Wonders ‘For once in my life’ heeft de 28-jarige Pyke Pos uit Zaandijk niet onopgemerkt gelaten.

Pyke Pos sloot zich op 15 jarige leeftijd aan bij een groepje jongeren op het Lyceum, die de schoolgangen en aula opfleurden met hun zang. Daar kwam hij er meteen achter dat hij zingen erg leuk vindt. Een aantal jaar later meldde hij zich aan bij zanglerares Jozien van Dorst.

Pyke Pos werd door haar op sleeptouw genomen waardoor hij de mogelijkheid kreeg om kleine optredens te geven en zo een netwerk van mensen uit de muziekwereld op te bouwen. Pyke betrad de podiumplanken en dat zorgde ervoor dat het balletje is gaan rollen. Sinds die tijd wordt hij regelmatig gevraagd voor optredens in Panama, Club Dauphin en de Comedy Club, allen in Amsterdam
Pyke Pos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Pyke Pos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pyke Pos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pyke Pos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pyke Pos en de eventuele overige kosten om een optreden van Pyke Pos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pyke Pos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pyke Pos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pyke Pos checken, een gratis optie plaatsen op Pyke Pos en de boeking(en) van Pyke Pos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Pyke Pos, BOEKINGSBUREAU Pyke Pos, BOEKINGSBURO Pyke Pos, ENTERTAINMENTBUREAU Pyke Pos, ENTERTAINMENTBURO Pyke Pos, ARTIESTENBUREAU Pyke Pos, BOEKINGSKANTOOR Pyke Pos, IMPRESARIAAT Pyke Pos, MUZIEKBURO Pyke Pos, MUZIEKBUREAU Pyke Pos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Pyke Pos, ARTIESTENBOEKINGSBURO Pyke Pos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Pyke Pos.

 

Offerte Pyke Pos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag