Tony van Boxtel

Eigenschappen Tony van Boxtel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Tony van Boxtel boeken?

Tony van Boxtel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tony van Boxtel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tony van Boxtel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tony van Boxtel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tony van Boxtel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tony van Boxtel

Extra informatie Tony van Boxtel

Biografie Tony van Boxtel
Tony van Boxtel werd geboren in 1980 in Breda.

Hij is thuis begonnen met zingen toen hij een jaar of 16 was met de karaoke set van zijn vader dat was een grote hobby totdat hij een jaar geleden professioneel is doorgegaan met zijn huidige platenmaatschappij Digidance

Zijn populairste single is “Vive la vie” en is geschreven door Frank Verkooyen en Jan Voermans.

Het nummer dat hij het liefst zingt is Met tranen in je ogen ben je blind, omdat hij het een heel mooi liedje vind waar veel mensen stil van worden.

Tony  vindt alle optredens even leuk maar het leukste wat hij mee heeft gemaakt is dat hij van een heel klein meisje een kettinkje heeft gehad toen hij net begon en die doet hij nooit meer weg.

Tony van Boxtel: het grootste talent van Nederland!
Tony van Boxtel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tony van Boxtel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tony van Boxtel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tony van Boxtel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tony van Boxtel en de eventuele overige kosten om een optreden van Tony van Boxtel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tony van Boxtel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tony van Boxtel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tony van Boxtel checken, een gratis optie plaatsen op Tony van Boxtel en de boeking(en) van Tony van Boxtel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tony van Boxtel, BOEKINGSBUREAU Tony van Boxtel, BOEKINGSBURO Tony van Boxtel, ENTERTAINMENTBUREAU Tony van Boxtel, ENTERTAINMENTBURO Tony van Boxtel, ARTIESTENBUREAU Tony van Boxtel, BOEKINGSKANTOOR Tony van Boxtel, IMPRESARIAAT Tony van Boxtel, MUZIEKBURO Tony van Boxtel, MUZIEKBUREAU Tony van Boxtel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tony van Boxtel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tony van Boxtel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tony van Boxtel.

 

Offerte Tony van Boxtel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag