Bart van Gijn 2023

Eigenschappen Bart van Gijn boeken

Prijs
v.a. 1.695
Tijdsduur
1 x 35 min.
Geluid
Inclusief M-set

Bart van Gijn boeken?

Bart van Gijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart van Gijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart van Gijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart van Gijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart van Gijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bart van Gijn

Bart van Gijn (25) is geboren en getogen in het Brabantse Uden en vanaf zijn zesde jaar groot fan van Elvis Presley. Op jonge leeftijd koos hij voor de gitaar en in de puberteit nam hij ook zangles. Elvis is niet alleen The King of Rock ’n Roll, maar ook van de country, gospel en blues. BART heeft door Elvis deze genres leren kennen en hierdoor ook vele andere artiesten en groepen: van Merle Haggard tot The Higwaymen, van J.D. Sumner & The Stamps Quartet tot The Cathedrals, en van Jerry Lee Lewis tot Carl Perkins. Door deze legendarische artiesten en zijn reizen door Amerika (bezoeken aan onder meer Memphis en Nashville) is BART gemotiveerd om de countrymuziek in Nederland levend te houden en door te geven aan nieuwe generaties.

Barts repertoire richt zich vooral op de country, met liedjes als: ‘Your Man’ van Josh Turner, ‘All My Ex’s Live in Texas’ en ‘Amarillo by Morning’ van George Strait, ‘Mama Tried’ en ‘Okie From Muskogee’ van Merle Haggard, en uiteraard ‘Folsom Prison Blues’ en ‘Ring of Fire’ van Johnny Cash. Ook zingt BART graag de grote rock ’n roll-hits als ‘Blue Suede Shoes’ en ‘Great Balls of Fire’, evenals gospelliederen, waaronder ‘Help Me’, ‘I, John’, en ‘What a Friend We Have in Jesus’.

In 2022 doet Bart mee aan Holland’s Got Talent en daar blies hij met het countrynummer ‘Mama Tried’ de jury omver tijdens zijn auditie. Uiteindelijk werd hij tweede in een zinderende finale!

Offerte Bart van Gijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag