JohnWest

Eigenschappen John West boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

John West boeken?

John West boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van John West.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van John West.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van John West ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van John West plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van John West

Extra informatie John West

Wilt u John West boeken voor een optreden?

John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia. Met hits als ‘Jouw blik’, ‘Voel je dan niet’ en zijn laatste single ‘Wit zwart’ weet hij telkens weer zijn fans te verrassen en heeft hij inmiddels op alle kleine maar ook grote podia gestaan. Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van de singles ‘Lekkerding’ en ‘Blijf bij mij’, duetten welke hij uitbracht met zijn goede vriend en collega Lange Frans.

John West onderscheidt zich als zanger door  het repertoire dat hij zingt en de zekere stijl en klasse die hij heeft. Zijn herkenbare stem maakt dat zijn fanschare nog steeds blijft groeien. In 2012 was John West speciale gast bij Toppers In Concert, waar hij in totaal voor 200.000 mensen heeft gezongen. In 2015 schopte hij het tot de finale van de SBS-show Bloed, Zweet En Tranen.

In November 2012 bracht John West zijn debuut album uit, met hoe kan het ook anders als titel “Jouw Blik” Op 14 Februari 2014 bracht hij het vervolg album uit met als titel “Jouw Stem” Begin 2015 deed hij mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar John West het uiteindelijk tot de finale schopte. Daarna is John West gaan werken aan zijn 3e Album die hij presenteerde in Februari 2016.
Met wederom een duet met Lange Frans, een duet met Wolter Kroes en een terug blik op “Bloed, Zweet & Tranen” is dit weer een heerlijk gevarieerd album die je van 1 tot 13 kan laten lopen.

Met als titel hoe kan het ook anders:”Jouw glimlach op je mond”

John West boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van John West.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van John West, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van John West en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van John West.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor John West. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van John West checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte John West aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag