danny froger boeken

Eigenschappen Danny Froger boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Danny Froger boeken?

Danny Froger boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Froger.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Froger.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Froger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Froger plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Froger

Extra informatie Danny Froger

Vader René vond het tijd voor en gezamenlijk optreden toen Danny 16 jaar was. En dan ook maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek. Danny heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als zanger en begin 2012 kwam zijn eerste single uit ‘Vandaag’

Daarna ging het snel. Danny deed steeds meer gast optredens in de shows van zijn vader en zong dan zijn eigen voorkeur in repertoire. Engelstalige hits afgewisseld met hier een daar een nationale kraker.

Hij wordt door de meest uiteenlopende programma’s gevraagd, zoals Boxing Stars en onlangs de Roast van Johnny de Mol waarin hij het meeste stof deed opwaaien.Danny’s populariteit groeit met de dag. Dat is dan ook te zien aan zijn agenda en we gaan de komende tijd nog veel van Danny horen….

Danny Froger boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Froger, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Froger.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Danny Froger aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag