Ricardo boeken

Eigenschappen Ricardo (Mc Phatt) boeken

Prijs
Op aanvraag

Ricardo (Mc Phatt) boeken?

Ricardo (Mc Phatt) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ricardo (Mc Phatt).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ricardo (Mc Phatt).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ricardo (Mc Phatt) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ricardo (Mc Phatt) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ricardo (Mc Phatt)

Extra informatie Ricardo (Mc Phatt)

Biografie Ricardo (Mc Phatt)

Ricardo Burgrust, artiestennaam Phatt, is zanger, songrwiter, componist en producer. Hij studeerde aan het conservatorium van Rotterdam en geeft sinds 2010 les aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam. Hij zingt soul- en R&B-nummers en is vocalist bij dance- en hiphopacts. Daarnaast produceert hij nummers voor hiphopartiesten Winne en Gers Pardoel en schrijft hij songs voor verschillende artiesten.

Hij begon zijn muzikale carrière als achtergrondzanger in de band van Anouk en al gauw volgden samenwerkingen met andere Nederlandse en buitenlandse acts, zoals Candy Dulfer, Glennis Grace, het Metropole Orkest, Chaka Khan en Rick Ross. Van 2005 tot 2010 was hij actief  in RMXCRW, waarin hij de soul/R&B voor zijn rekening nam. Ze maakten een wereldtoernee door Europa, Azië en het Caribisch gebied.

In het voorjaar van 2012 kwam Ricardo’s ep #Lovely EP uit, met uitsluitend zelfgeschreven en -geproduceerde nummers. In hetzelfde jaar was Phatt met onder anderen Sabrina Starke en Ruben Hein een van de Muzikale Helden van theater De Kleine Komedie in Amsterdam.

Ricardo (Mc Phatt) boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ricardo (Mc Phatt).

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ricardo (Mc Phatt), neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ricardo (Mc Phatt) en de eventuele overige kosten om een optreden van Ricardo (Mc Phatt) mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ricardo (Mc Phatt).
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ricardo (Mc Phatt) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag