Jeroen van der Boom

Eigenschappen Jeroen van der Boom boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Jeroen van der Boom boeken?

Jeroen van der Boom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen van der Boom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jeroen van der Boom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jeroen van der Boom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen van der Boom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jeroen van der Boom

Extra informatie Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom scoorde met  ‘Jij bent zo’ een nummer 1-hit Jeroen is een zanger/entertainer. Hij speelt zo op het publiek in dat iedereen het naar de zin heeft

Nadat Jeroen van der Boom een tijdlang als zanger/toetsenist op het Rembrandtplein in Amsterdam had opgetreden, kreeg Jeroen een platencontract aangeboden. Dit resulteerde in een notering in de toen Mega Top 50. Het nummer ‘Hou me vast’ wist de vierentwintigste plaats in deze hitparade te behalen. Na een carriere bij de televisie waar hij verschillende programma’s presenteerde kwam zijn muzikale kant toch weer bovendrijven.

Willem van Kooten en zijn platenmaatschappij ‘Red Bullet’ geven Jeroen medio 2006 de kans om een plaat op te nemen in ‘New Jazz Swing’-stijl. Met dit album bewees Van der Boom opnieuw zijn verrassende veelzijdigheid.

2007 het jaar van doorbraak voor Jeroen van der Boom

Op 18 juni 2007 kwam de single jij bent zo uit. Voor Jeroen Van der Boom betekende het zijn hitparadedebuut. “Jij Bent Zo” kwam begin augustus op de hoogste positie van de Single top 100, waar het 3 weken zou blijven. In de Top 40 stond het twee weken op nummer één.

In 2008 stond Jeroen van der Boom in de Heineke Music Hall met zijn 2e grote liveshow.

Eind 2008 is Jeroen van der Boom door Rene Froger en Gordon gevraagd om bij de toppers te komen en dus ook mee te reizen met hun naar het Eurovisie Songfestival 2009. Hij zal ook meedoen aan de vijfde concertreeks van De Toppers in 2009.

Met een nieuwe single en een nieuw album op stapel, én zijn optreden als jurylid in het RTL-programma The Voice Of Holland, dendert de trein die Jeroen van der Boom heet ook in 2010 voort. “Ik heb de allerleukste baan die er bestaat. Optreden en je muziek met zoveel mensen delen is het mooiste wat er is.

Op dit moment werken we alweer aan nieuw materiaal want in de eerste helft van 2011 zal er een gloednieuw album verschijnen. Dit is puur genieten.”

Jeroen van der Boom boeken?

–  altijd garant voor een optreden vol interactie met alle grote hits.

–   te boeken in een 30 minuten durend optreden. Ook is Jeroen te boeken met een 75 minuten durende concert special met live band.

Jeroen van der Boom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jeroen van der Boom.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jeroen van der Boom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jeroen van der Boom en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jeroen van der Boom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jeroen van der Boom, BOEKINGSBUREAU Jeroen van der Boom, BOEKINGSBURO Jeroen van der Boom, BOEKINGSKANTOOR Jeroen van der Boom, IMPRESARIAAT Jeroen van der Boom, MUZIEKBURO Jeroen van der Boom, MUZIEKBUREAU Jeroen van der Boom.

Offerte Jeroen van der Boom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag