Arwin Kluft

Eigenschappen Arwin Kluft boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Arwin Kluft boeken?

Arwin Kluft boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arwin Kluft.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arwin Kluft.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arwin Kluft ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arwin Kluft plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Arwin Kluft

Extra informatie Arwin Kluft

Biografie Arwin Kluft
Door zijn ouders en naaste familieleden kwam Arwin al vroeg met muziek in aanraking.

Vanaf zijn achtste kreeg hij pianoles en vervulde hij al figurantenrollen bij de plaatselijke vereniging. In de ‘popband’ op de middelbare school was Arwin toetsenist en zanger, maar ook drummer. Na de middelbare school volgden zanglessen en in 1986 behaalde hij zijn eerste succes met de eerste prijs op een provinciaal zangconcours waarna diverse uitnodigingen volgden als gastsolist.

 

In 1991 maakte hij kennis met grote Operaproducties en werkte hij o.a. mee aan de mega-uitvoering ‘Aïda’ in de ‘sporthallen zuid’ van Amsterdam.

 

Vanaf eind ’97 werd geheel Nederland zijn werkterrein en toerde Arwin voor het eerst met een professioneel gezelschap  door het land met de musical ‘Oh, Johnny’.

TV bekendheid verwierf hij in 1998 tijdens het programma ‘Una Voce Particolare’ van de TROS waarin hij tot winnaar werd uitgeroepen. Vrijwel tegelijkertijd deed Arwin met succes auditie bij ‘de Nederlands Opera’ en werkte hij vervolgens in het operakoor mee aan diverse producties in het Muziektheater in Amsterdam.

In 2000 zong hij in de productie ‘Broadway Melodies’ o.a. samen met Joke de Kruijf.

Doordat Arwin inmiddels zowel opera, operette, musical als popballades én het levenslied beheerste contracteerde producent Frank Wentink hem en werd hij een aantal seizoenen vaste solist bij de wervelende DinnerShows in Studio 21 te Hilversum.

 

Ondertussen kroop hij in 2002 ook in de huid van ‘Andrea Bocelli’ tijdens het programma ‘de Soundmix Show’ van Henny Huisman. De RVU voorzag toen al een mooie carrière en zond een persoonlijke documentaire uit over het artiestenleven van Arwin.

 

In 2003 verwierf hij écht nationale bekendheid door zijn deelname aan het Nationaal Songfestival. Het krachtige cross-over nummer ‘Turiddu’ verraste het vooral op hem ‘votende’ publiek en het dolenthousiaste jurylid Corrie Brokken. In totaal werd hij beloond met een derde plaats. Uit dit succes vloeiden vele optredens voort in binnen en buitenland. Arwin werd bij diverse orkesten en koren uitgenodigd om tijdens hun concert of uitvoering op te treden.

Door het enthousiasme over Turiddu werd het plan geboren

om een Cd album op te nemen. In  2005 werd de productie maatschappij  ‘Sogno Music Company’ opgericht en in de periode daarna werd in eigen beheer, in de prestigieuze ‘Galaxy Studios’, het album ‘Un Sogno per te’ opgenomen.

In november 2005 had Arwin de grote eer om voor Hare Majesteit Koningin Beatrix op te treden. Dit zou niet het enige optreden voor iemand van het Koninklijk Huis zijn, want in mei 2007 zong hij tijdens de opening van de tentoonstelling ‘Hoogspanning’ in Wassenaar voor Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima en Zijn Koninklijke Hoogheid Prins Willem Alexander. Na afloop lieten de prins en prinses weten enorm van Arwin zijn zang te hebben genoten. Prinses Máxima deed zelfs nog een aantal repertoire suggesties.

Dat zelfde jaar werd Arwin door Joop van den Ende theaterproducties benaderd om in de musical ‘Tarzan’ te gaan spelen. Tot 24 mei 2009 vertolkte hij daar afwisselend de rol van Korchak, Porter en Clayton.

Arwin Kluft boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Arwin Kluft boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arwin Kluft.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arwin Kluft, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arwin Kluft en de eventuele overige kosten om een optreden van Arwin Kluft mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arwin Kluft.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arwin Kluft. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arwin Kluft checken, een gratis optie plaatsen op Arwin Kluft en de boeking(en) van Arwin Kluft voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arwin Kluft, BOEKINGSBUREAU Arwin Kluft, BOEKINGSBURO Arwin Kluft, ENTERTAINMENTBUREAU Arwin Kluft, ENTERTAINMENTBURO Arwin Kluft, ARTIESTENBUREAU Arwin Kluft, BOEKINGSKANTOOR Arwin Kluft, IMPRESARIAAT Arwin Kluft, MUZIEKBURO Arwin Kluft, MUZIEKBUREAU Arwin Kluft, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arwin Kluft, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arwin Kluft, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arwin Kluft.

 

Offerte Arwin Kluft aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag