Hans de Booij

Eigenschappen Hans de Booij boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Hans de Booij boeken?

Hans de Booij boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hans de Booij.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hans de Booij.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hans de Booij ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans de Booij plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Hans de Booij

https://youtube.com/watch?v=QiswDQfsT4Q

Extra informatie Hans de Booij

Biografie Hans de Booij
Na enkele jaren in betrekkelijke rust te hebben doorgebracht, begint het podium weer te lonken. Wat in 2006 begon met de publicatie van zijn nieuwe boek ‘de laatste jaren van onsterfelijkheid’ krijgt in het nieuwe seizoen zijn vervolg met een heuse theater-tour.

Uiteraard zullen zijn bekende hits zoals ‘Een vrouw zoals jij’, ‘Annabel’. ‘Thuis ben’ en ‘Ik hou van alle vrouwen’ niet ontbreken, maar Hans de Booij wil niet op oude roem teren. Zijn hernieuwde bevlogenheid met het vak heeft geresulteerd in een creatieve eruptie en scheppingsdrang. Het resultaat is een gloednieuwe cd, boordevol nieuwe chansons (zelfs Franstalig) die een gerijpte, gelouterde maar nog altijd bevlogen.

Hans de Booij laat horen. Variërend van ingetogen en intiem tot uitbundig en expressief.
Hans de Booij boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hans de Booij boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hans de Booij.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hans de Booij, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hans de Booij en de eventuele overige kosten om een optreden van Hans de Booij mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hans de Booij.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hans de Booij. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hans de Booij checken, een gratis optie plaatsen op Hans de Booij en de boeking(en) van Hans de Booij voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hans de Booij, BOEKINGSBUREAU Hans de Booij, BOEKINGSBURO Hans de Booij, ENTERTAINMENTBUREAU Hans de Booij, ENTERTAINMENTBURO Hans de Booij, ARTIESTENBUREAU Hans de Booij, BOEKINGSKANTOOR Hans de Booij, IMPRESARIAAT Hans de Booij, MUZIEKBURO Hans de Booij, MUZIEKBUREAU Hans de Booij, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hans de Booij, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hans de Booij, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hans de Booij.

 

Offerte Hans de Booij aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag