Tim Knol

Eigenschappen Tim Knol boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Tim Knol boeken?

Tim Knol boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tim Knol.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tim Knol.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tim Knol ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tim Knol plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tim Knol

Extra informatie Tim Knol

Biografie Tim Knol
Tim Knol beleeft een vliegende start met de release van zijn debuutalbum in januari 2010. Zo is het optreden in de bovenzaal van Paradiso al uitverkocht voordat het album in de winkels ligt en voor het officiële startschot van de livepresentatie op Noorderslag in Groningen. Vanaf Noorderslag gaat het snel; niet alleen Paradiso verkoopt uit, maar ook het in vervolg van de voorjaarstour verkoopt zaal na zaal uit. Tim wordt uitgenodigd in radio- en TV-programma’s waaronder GIEL (3FM), Kunststof (Radio 1), Opium (Ned 2), Evers Staat Op (Radio 538) en De Wereld Draait Door (Ned 3). De singles ‘Silverman Hotel’ en ‘When I Am King’ worden veel gedraaid op de nationale radiozenders. Op moment van schrijven schiet nieuwste single ‘Sam’ de lijsten in, mede dankzij de fraaie videoclip gemaakt door Jean-Marc van Tol (o.a. bekend van Fokke Sukke).

De pers is unaniem lovend over het debuutalbum van Tim Knol. ‘Een ster lijkt geboren’, schrijft OOR. Revolver: “Debuut van uitzonderlijk hoog niveau”. Zowel De Volkskrant (‘Juweel van een debuut’) als Algemeen Dagblad (‘Voortreffelijk debuut van een toptalent”) beoordeelden het album ‘Tim Knol’ met de maximale 5 sterren. Ook het publiek omarmt de plaat massaal en de plaatverkoop loopt nog altijd gestaag door.

Tim Knol heeft muziek door zijn aderen heeft stromen en wordt live ondersteund door een veelzijdige band, met onder meer Anne Soldaat en Matthijs van Duijvenbode (Johan). Want ook live weet hij te overtuigen. Over het optreden in de grote zaal van Paradiso is OOR lyrisch: “In een opvallend stevige rockshow krijgt hij de zaal volledig aan zijn voeten (…) Door het enthousiasme van de band en frontman Knol is het een feest om naar te kijken”. De belangrijke festivals hebben Tim Knol dan ook op de posters staan. Zo staat hij geprogrammeerd op o.a. Lowlands, De Zwarte Cross, Oerol en Into The Great Wide Open.

Tim Knol groeide op met een haast ouderwetse platencollectie. Of je zijn muziek nu omschrijft als roots, sixties- of seventiesrock, in alles hoor je zijn liefde voor oude helden. Of je nu denkt aan Gram Parsons, Neil Young of meer recentelijk Wilco: ambachtelijke gitaarrock voor een breed publiek, maar niet direct geschreven voor de hitparade. Tijdloze liedjes met een rauw randje en die ongelofelijke stem van een jongen uit Hoorn die muziek maakt waarin het beste uit heden en verleden samenkomt. Zo nu en dan komen er al nieuwe liedjes voorbij in de live-shows en deze beloven meer goeds. Meer volwassen, wat haast logisch lijkt door de ervaringen en speeluren van de afgelopen maanden. Tim Knol is nog lang niet klaar.
Tim Knol boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tim Knol boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tim Knol.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tim Knol, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tim Knol en de eventuele overige kosten om een optreden van Tim Knol mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tim Knol.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tim Knol. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tim Knol checken, een gratis optie plaatsen op Tim Knol en de boeking(en) van Tim Knol voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tim Knol, BOEKINGSBUREAU Tim Knol, BOEKINGSBURO Tim Knol, ENTERTAINMENTBUREAU Tim Knol, ENTERTAINMENTBURO Tim Knol, ARTIESTENBUREAU Tim Knol, BOEKINGSKANTOOR Tim Knol, IMPRESARIAAT Tim Knol, MUZIEKBURO Tim Knol, MUZIEKBUREAU Tim Knol, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tim Knol, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tim Knol, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tim Knol.

 

Offerte Tim Knol aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag