Lee Towers

Eigenschappen Lee Towers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Lee Towers boeken?

Lee Towers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lee Towers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lee Towers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lee Towers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lee Towers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Lee Towers

https://youtube.com/watch?v=Xqet0z8cxcw

Extra informatie Lee Towers

Wilt u Lee Towers inhuren? U kiest voor een van de grootste artiesten binnen het vak, die een enorm belangrijke rol gespeeld heeft binnen de Nederlandse muziek. Al zijn collega’s zullen het beamen, dat Lee Towers degene was die dwars tegen de heersende stromingen inging. Hij zorgde voor spectaculaire shows. U kon Lee Towers inhuren voor de muzikale aankleding van uw evenement, maar hij zette daarnaast steevast een geweldige show neer. Hij begon met het uitverkopen van De Doelen in Rotterdam, maar dat bleek pas het begin.

Acht spektakels op een rij

Nadat hij de muziektempel de eerste keer had uitverkocht begon Lee na te denken over wat er nog meer mogelijk zou zijn. Steeds meer mensen wilde Lee Towers boeken, waardoor de kosten voor deze artiest ook toe begonnen te nemen. Dat weerhield hem er echter niet van om De Doelen twee, vier, zes en uiteindelijk acht keer uit te verkopen! Lee Towers zette shows neer zoals we die in Nederland niet eerder gezien hadden.

De Nederlandse Sinatra boeken

Wilt u Lee Towers huren? Hij wordt ook wel de Nederlandse Sinatra genoemd. Het is een enorme liefhebber van muziek, waardoor hij het vooral in die kringen uitstekend doet. Hij is sterk beïnvloedt door de Amerikaanse muziek, maar heeft daarnaast een volledig eigen stijl weten te ontwikkelen. U kunt Lee Towers boeken voor een avond vol muziek, uiteraard met zijn klassieker You’ll Never Walk Alone.

Zanger en ondernemer

Lee Towers is inmiddels zanger en ondernemer, die zich onder andere inzet voor een grote aantal goede doelen. Dit zorgde ervoor dat hij is onderscheiden als ridder in de orde van Oranje Nassau, een prachtige vorm van waardering. Bent u benieuwd naar de prijs van Lee Towers? U kunt Lee Towers boeken door contact met ons op te nemen, zodat u een prachtige artiest in huis kunt halen.

Lee Towers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lee Towers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lee Towers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lee Towers en de eventuele overige kosten om een optreden van Lee Towers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lee Towers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Lee Towers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag